IMT

Pa slovo P nije bas bez veze,ima razlike izmedju obicnog 539 i 539p a to je kao prvo Duzi je,ima akumulator ispred hladnjaka,ima suvi filter vazduha,drugacija kabina,limarija,instrument tabla,i jos neke sitnice koje su na drugom mestu....

Slazem se sa tobom ,ali se neslazem da je to oznaka za platformu to bi zbacilo da kabina ima ravan pod ili tako nesto slicno

@Kosjerac nisam obracao paznju izvinjavam se...
@frenky napisao je covek lepo da nije pitao mene ne trebas i ti!

.
@frenky napisao je covek lepo da nije pitao mene ne trebas i ti![/QUOTE]
Nije ti palo na pamet da dok sa pisao post da je kosjerac pritisnuo taster par sekundi pre mene?

Kad smo kod onog P i E, ja sam tada zagledao i nisam video nikakve razlike izmedju P i E modela. A po cemu se razlikuje ovaj moj od ovih pre je da ima veci ajnslag tockova, ima hidraulicne kocnice potopljene u ulju i ima pojacan hidraulik ima spolja cilindre.

Moze li neko ko ima IMT 577dv od 1996 - 2000 godista ili uopste ko se razume u te traktore da mi kaze zbog cega je vrlo mala razlika u ceni izmedju traktora proizvedenog 88-89 na primer i 98-99. Pratim oglase stalno i vidim da je razlika 500-1000 evra, a tolika razlika u godistu.

Bolji su ovi 2000 imaju pojačan hidrulik mokro kočenje.
Bolje kabine.
A sad jedan idrugi jezahvalan pa zato cjena vjerojatno...

Pa to me najvise i buni bolji su a nisu mnogo skuplji od ovih koji su 10 godina mladji. Po tome bih mogao da zakljucim da su ovi oko 90-tog godista precenjeni

Koliko znam da su mnogi koji su imali stari 577 toliko bili s tim traktorom zahvalni pa su pokupovali i nove "sedmice". SVI kazu da novi nije ni sluga starom po pitanju posla. Komforniji su to nema govora, jaci hidraulik, bolje kocnice ali motor (kako kazu, ja osobno ne znam) da je osjetno slabiji, odziv na gas nije taj koji treba biti, nisu novi zivahni...

Negdje sam cuo da je covjeku na novom 577 osla brtva glave i da su ju sami mjenjali kod kuce i skuzili da ima klipove promjera 98mm a ne 101mm kakvi trebaju biti. Ispada da je to onda motor nekih 65ks, a ne skoro 80 kako je to kod klipova 101mm.

Takodjer sam u jednom razgovoru s clanom Bubu davnih dana dosao na tu temu i on mi je potvrdio da su na male zmajeve ugradjivani motori s44 s manjim klipovima, tj 98mm...

Jesu a po meni lako za motor provrti se lako jače klipove.
Ja na svom ako budem radio provrtit cu jače da ga pojačam...

Kakvi 65 Hp. Okruglo 72.Hp. I može biti i jači od onog prečnika 101 zavisi od niza drugih podešavanja .http://www.konedata.net/Traktorit/IMT577.htmSve su to nijanse.Evo jedan stigao iz Norveške.Kako li je tamo palio na -35C.Očuvan potpuno.
slika-145234-2012-11-1352742214-velika.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh