Ima dugme na filteru vazduha i onda njega nadruka i on olako upali.Kako li je tamo palio na -35C.Očuvan potpuno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima dugme na filteru vazduha i onda njega nadruka i on olako upali.Kako li je tamo palio na -35C.Očuvan potpuno.
Ima dugme na filteru vazduha i onda njega nadruka i on olako upali.
Koliko znam da su mnogi koji su imali stari 577 toliko bili s tim traktorom zahvalni pa su pokupovali i nove "sedmice". SVI kazu da novi nije ni sluga starom po pitanju posla. Komforniji su to nema govora, jaci hidraulik, bolje kocnice ali motor (kako kazu, ja osobno ne znam) da je osjetno slabiji, odziv na gas nije taj koji treba biti, nisu novi zivahni...
Negdje sam cuo da je covjeku na novom 577 osla brtva glave i da su ju sami mjenjali kod kuce i skuzili da ima klipove promjera 98mm a ne 101mm kakvi trebaju biti. Ispada da je to onda motor nekih 65ks, a ne skoro 80 kako je to kod klipova 101mm.
Takodjer sam u jednom razgovoru s clanom Bubu davnih dana dosao na tu temu i on mi je potvrdio da su na male zmajeve ugradjivani motori s44 s manjim klipovima, tj 98mm...
Dugo on stoji na pik-u, da bi bio dobar, citava 2 mjeseca.Spasoje de mi posalji link da pogledam ovog imt
Juce mi drug prica .Orali su sa IMT 577,24 sata i 7 dan zakuca motor gasili ga samo kada su sipali goriva.Inace vukao 3 brazde IMT 757.3.Naravno posle generalne nastavnjeno oranje.