IMT

start sprej je cudo,to sto si opisao je neko zanimljivo pakovanje,za americko trziste:osmeh: 577 pali na pogled,jedino ako je motor totalna truba.

Mogu ja da pogodim, malo sam vidovit :osmeh:, filter je toliko zaprljan da klip nemože uvući vazduh, e sada kada pritiskaš to dugme indikator se pomera i pusti malo vazduha unutra i zato traktor pali ko sijalica.:osmeh:

577 Jesi li ti prvi vlasnik traktora?
Mozda je neko ugradio onu pumpicu sa start sprejom, sto imaju neki stariji traktori sa zapada, jel' bjese MF_ovi.

Ja sam treći vlasnik do sada ..
Nije motor truba nije ni loš ali ni dobar .
Neka sredina s obzirom koliko sati ima ok je.
Filter je nov .
Uglavnom ko ne vjeruje neka se sprda ali ja cu cim budem mogao snimiti pa neka vidi iz prve ruke.
Svi noviji motori imaju vakume da pale i rade lakše.
A ako je on kao indikator zaprljanosti filtera on nema nikakvu funkciju.
A 560 ista godina uopće ga nema jer sam gledao.

Nemoj se truditi da trosis reci ,video ce pokazati sve newredi se owako prepucawati na suwi ehehe.:osmeh::osmeh::osmeh:

A svi jedva cekamo video da okacis .:bravo:

evo slike mog imt 539
slika000.jpg

• Like
Reagovanja: PKB
on je 80godiste nije farban al ce morati skoro ako nastavim da radim sa njim u sumi sve je fabricki

Imt 560 nema taj idikator zaprljanosti zato sto on ima uljni filter. Taj indikator imaju samo oni traktori koji imaju papirni ulozak filtera.

Ovaj 560 ima zračni filter.
Ja ga skidao i čistio .
Biće snimka poslije nedelje kad dođem kući.
Ovako jel tko zna razliku između 539 alansera i 533 osim prihvata.
Jeli smjer vrtnje isti i raskorak zuba.

7800 evra ali to je bila subvencionisana cena sad cini mi se da je dosta skuplji skoro 1000 evra vise...

Nazad
Vrh