IMT

Oznaka P znaci prototip.

- - - - - - - - - -

Josi kakav mu je zvuk motora ima malo drugaciji zvuk neznam iz kog razloga ??

Pa jeste tako ali u imt -u je ocigledno drugacije prototip ili probni model , itd kako god hoces traktori koji ako nebudu prodavani u takvom obliku ni neudju u neku ozbiljniju serijsku proizvodnju .Ja sam se salio na racun 565 p kao da je oznaka promasaj da mi nezamerite ali takav imam utisak o tom modelu ,mozda i gresim. Neko zna vise da objasni o ovome mozda ja gresim.

A sto se tice ovog 539 P cini mi se da je ok stvarno mi se svidja taj ostriji zvuk i kompletan dizajn nego brt preterase sa cenama ,bas zato sto maltene nista neproizvode sami nego samo sklapaju tudje komponente taj razlog podize drasticno cenu imtovih traktora.

Stvarno lep traktor... nego kako se tebi cini? Ono jeste da ga nemas dugo,ali kako radi? Jel imas neku zamerku?? Nije valjda da je onaj donji deo iza sedista ostao otvoren??

pozdrav druze ali ovo nije 539 vec 533 koliko vidim nema blokadu i nevidim mu filter ulja
evo slike mog imt 539
slika000.jpg

Za kintu od skoro 11 000 evra su mogli malo bolje sediste da ubace,neki razvodnik da stave itd ,ali sta ces .Cini mi se da toliko kosta onaj mali rus sa prednjom vucom i klimom mozda je mala razlika u ceni. Mada voleo bi da mogu da ga priustim ali daleko je to od mojih ::novac::

Evo malo slika mog novog Imt-a 539 P kupljen pre mesec dana :)
20121114135247.th.jpg
[/URL][/IMG]
20121114135226.th.jpg
[/URL][/IMG]
20121114135211.th.jpg
[/URL][/IMG]
20121114135145.th.jpg
[/URL][/IMG]
20121114135303.th.jpg
[/URL][/IMG]
Лепо изгледа. и ја сам се нешто у последње време загрејао за овај трактор али ће изгледа остати само на жељама.
Колико видим, овај модел је без хидро волана, знаш ли колика је била цена модела са хидро воланом, баш та субвенционисана?
Позади на кабини би требало да је неки застор, зар не, или је тако отворено?
Реци ми јел има овај модел ножни гас?

@Vlada90 Pa za sad sve je uredu ima tek 11 sati,lepo radi,jedina zamerka je sto malo curi nafta na filterima kod gimice,menjao sam i filtere i gumice opet curi a dosta je tesko i da se pridje jer treba kroz kabinu i da se skine jedan poklopac,iza sedista ima da se spusti kao neka cerada kao i kod ostalih 539 sa kabinom,sve u svemu zadovoljan sam kako je radjen..

- - - - - - - - - -

Лепо изгледа. и ја сам се нешто у последње време загрејао за овај трактор али ће изгледа остати само на жељама.
Колико видим, овај модел је без хидро волана, знаш ли колика је била цена модела са хидро воланом, баш та субвенционисана?
Позади на кабини би требало да је неки застор, зар не, или је тако отворено?
Реци ми јел има овај модел ножни гас?
Sa hidro volanom 70.000 skuplji sto je preskupo a i bezpotrebno za mali traktor,ima cerada pozadi kao i kod ostalih,nema nozni gas..

Kad sam ja uzimao moj Imt 560 1997 svi u Agrovojvodini su imali pored broja i oznaku P ili E . Pitao sam ih sta to znaci, niko mi nije znao odgovoriti , i ja onda uzmem onako bez veze sa oznakom E. Do danas neznam sta znaci ta oznaka.

LEGENDA: DL. – stara limarija OL. – obrtna limarija OL-P.E2 – obrtna limarija (platforma) sa zvučnom izolacijom GVU. – grijano ventilacijski uređaj COBO. – novi tip sjedala DV. – prednji pogon HV. – hidraulični volan SHI. – vanjska hidraulika SM. – potpuno sinhronizirani mjenjač PT. – prednji utezi ZT. – zadnji pneumatici (13,6 – 2:cool:
PP. – podesiva poteznica (donja kuka za berač)

Ovo su od nekih a to p islova izgleda bezveze pišu.

Pa slovo P nije bas bez veze,ima razlike izmedju obicnog 539 i 539p a to je kao prvo Duzi je,ima akumulator ispred hladnjaka,ima suvi filter vazduha,drugacija kabina,limarija,instrument tabla,i jos neke sitnice koje su na drugom mestu....

Nazad
Vrh