malaksalo
Član
Ne nije bio nov,mislim da je traktor '88,'89 god.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne nije bio nov,mislim da je traktor '88,'89 god.
LEGENDA: DL. – stara limarija OL. – obrtna limarija OL-P.E2 – obrtna limarija (platforma) sa zvučnom izolacijom GVU. – grijano ventilacijski uređaj COBO. – novi tip sjedala DV. – prednji pogon HV. – hidraulični volan SHI. – vanjska hidraulika SM. – potpuno sinhronizirani mjenjač PT. – prednji utezi ZT. – zadnji pneumatici (13,6 – 2
PP. – podesiva poteznica (donja kuka za berač)
Ovo su od nekih a to p islova izgleda bezveze pišu.
Motor je vec radjen i pre ovog.Orali su 63 hektara u tabli njih trojca.Inace vlasnik traktora je nas cenjeni clan samo sto nece da pise o tome.Ako je raspolozen mozda stavi i neki klip sa tog oranja.Znači, mogao je da crkne bilo kad, nema veze koliko je radio u cugu, kad je mator 25 godina.
A da te ja nešto pitam druže?? Jel si ti vidio na IMT traktorima sve ove oznake koje si napisao??
Ja znam samo za ove.
Stari su bili: De Luxe
Noviji: Dl Specijal, DV-E, DV-De Luxe
Najnoviji: 4WD, P, DV-E
Razlika je u motoru,dli ima vamo motor odnosno bugarski,a de luxe ima nas motor,rakovicin,drugih razlika nisam primetio.I ima još DLI ja sam video jedan takav 539 sa starom limarijom ali nisam baš obraćao pažnju šta je razlika između njega i običnog De Luxe a traktoj je kupljen oko 2000.god nov