IMT

To je onda na bosch pumpi, odvrnes, napumpas i zavrnes? Ti onda imas linijsku PVP s tom AC pumpom ugradjenom kao sto imaju torpedo, deutz, ursus, zetor...

Na usisu nema sta drugo biti osim indikatora zaprljanosti filtera. Daj ti to nama poslikaj da vidimo o cemu ti pricas.

To je onda na bosch pumpi, odvrnes, napumpas i zavrnes? Ti onda imas linijsku PVP s tom AC pumpom ugradjenom kao sto imaju torpedo, deutz, ursus, zetor...

Na usisu nema sta drugo biti osim indikatora zaprljanosti filtera. Daj ti to nama poslikaj da vidimo o cemu ti pricas.

Ne napred je kod maske kad skineš masku crijevo ide na filter.
I gore ima dugme i stiskaš dok ne otvrdne zagriješ i bum odmah crn dim zapali ko lud.
Bez toga dimi bijelo i neće da upali.
Napravi vakum neki unutra u usisnoj grani.
Nemou sada slikati nisam kući.

Kinez u pravu si a to se kolega ne blamiraj jer to dugme nema NIKAKVOG efekta pri paljenju traktora.

Obican indikator kao sto sam i mislio, to imaju svi traktori sa suhim filterom dali u kabini na instrument tabli ili kod filtera, tako nebitno. s mojim 549 su osli korak dalje pa ugradili taj indikator s el kontaktima pa kad se filter zaprlja fino mi se upali lampica na instrument tabli...

Pa ti rece da je IMT zla masina i da pali i na minus beskonacno, kako sad to da ne bi upalio ni sa benzinom?

Tako grijač ne radi moraš svake godine da uzmeš novi pošto su jako kvalitetni.
Ali sad ovo odkad sam probao sad pali iz prve.

jeste videli nekad ovakav 577
2a8eb8231095966.jpg
[/URL] [/IMG]

Najbolje bi bilo da ti uslikas na koju tacno pumpicu mislis !!!

Nemogu nema me kući.
Uglavnom jednostavno je.
Radi vakum u grani koliko kužim.
Počneš stiskat mekana je nakon 30 sekundi otvrdne malo prigriješ.
I odmah pali motor ubrza ko lud i zadimi crno.
Bez nje bijel dim i teže pali.
A sad za štoje i ko to zna.
Njenu funkciju koga sam pito niko ne zna.
Uglavnom traktor s njom pali lako i sa 100 ah .

Nemam pojma uglavnom s njom lako pali i treba juduže stiskati.
Ali začudio sam se kako je učinkovita jer je upalio na nju brzo iako smo bezveze ju probali pumpati.
Sad što ona točno napravi neznam.

Pa sad kako funkcionira dobro pitanje.
Ali eto znači na crijevu je što ide prema motoru...
I grijač brzo zagrije kad napumpas.
A sad vidim da nema to svaki 560 nisam vidio da ima .

Bas i mene zanima ta misterija na kom principu radi???:sta: Ali da stvara vakum u usisnoj grani to je malo nemoguce samo pomocu stiskanja neceg...

Da ne štrca naftu ,pa kd je usisa ,onda bolje pali. Možda ima neka creva zagorivo...

Nazad
Vrh