IMT

Znajuci Dinkica taj c sve da uprska,ali da treba izmestiti imt to se mora uraditi jer fabrika se nalazi u samom centru grada sto je suludo,nadao sam se da ce je izmestiti u Baric ali izgleda da nazalost nece biti nista od toga... Sa IMT,IMR treba uraditi ono sto je uradila Rumunija sa Dacijom,naci nekog dobrog zapadnog proizvodjaca koji ce proizvoditi pod starom markom povoljne i dobre traktore ali bez neki ludorija koje bi bespotrebno dizali cenu ( npr sandero ima mehanicku klimu a ne digitalnu,nema nikakve televizore ili navigacije u njemu),i to bi bio odlican potez,ovde je jeftina radna snaga,imamo znanje ,trebaju nam pare i diciplina i to bi zaista moglo da uspe

imt haube,felne,sedista

Jel IMT poceo da kupuje ove nove haube iz Turske posto mi jako lice na ove?

2v8fta9.jpg

haube su indijske,felne su turske,kao i sedista,za felne sam saznao tek kada sam bio na sajmu,na svakoj felni ima mala nalepnica na kojoj pise made in turkey,a i vidi se iz aviona da malo strce van gume

Da li neko ima iskustva sa 549 sa perkinsovim motorom. Da li je to original perkins i koju oznaku nosi?

Hvala. Izgleda da je 98. god isla serija sa perkins motorima koji se kasnije ubacuju u 550.

Poslednja izmena:
Ovako ko ima 577 jeli ko koristio zimi pumpicu onu kod zračnog filtera?
Jel zna ko više o njoj?
Ja slučajno nju probao traktor pali ko mina na minusu odmah dekne i nema bijelog dima...

Koju pumpicu?

Ako mislis onaj indikator sto se nalazi na usisnom crijevu suhog filtera, to nije nikakva pumpica, nego pokazivac zaprljanosti zracnog filtera...

Ne moj ima neku vakum pumpicu bosch kad ju napumpam bude tvrda zagrijem par sekundi.
I pali ko mina ne dimi bijelo.

Nazad
Vrh