Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sva ulja se mijenjaju u motoru na predvidjene radne sate ili kilometre(auto) koliko je vec proizvodjac odredio, ili jedanput godisnje. Recimo 150 rh na traktoru ili poslije 12 mjeseci, pa sta prije dodje.I novo ulje u orig. pakovanju ima rok upotrebe, a kamo li upotrijebljeno i "razbijeno" u motoru. Tako da mislim da ti nije bas pametno mijenjati ulje svake trece godine. A sto se tice mijenjanja na 100_tinjak rh, ne prave svi 1000 moto casova godisnje na traktorima, ja recimo pravim na jednom traktoru 100_120rh, i na drugom oko 300, i ne vidim razlog zasto ne promijeniti ulje na 100 sati. Jer to i nije narocit izdatak, a motoru sigurno nece naskoditi moze mu samo produziti radni vijek.S "trojkom" se dogadjaju takve stvari, ali "petica" nemam ni jednu jedinu rijec zamjerke na nju... Sipam ju u 5 strojeva i nikakvih problema. U kombajn sipam novo ulje svake 3. godine i izlazi iz motora dosta gusto i dobro... Manje je crno nego ono koje izadje iz 549 s 200 radnih sati...
Pritisci uvijek dobri, nikad problema ni s tim ni s potrosnjom ulja...
Kanda taj tvoj sat meri motočasove pri 2400o/min,kao i moj indijanac na rakovici. A original je radio na 1500...Nesto mi nije jasno,na mom 540 je nov sat stavljen(radi)i nova sajla i sve to radi,ali nesto malo radnih sati se pravi,
S "trojkom" se dogadjaju takve stvari, ali "petica" nemam ni jednu jedinu rijec zamjerke na nju... Sipam ju u 5 strojeva i nikakvih problema. U kombajn sipam novo ulje svake 3. godine i izlazi iz motora dosta gusto i dobro... Manje je crno nego ono koje izadje iz 549 s 200 radnih sati...
Pritisci uvijek dobri, nikad problema ni s tim ni s potrosnjom ulja...