IMT

Taj sa snimka je bas lepo ocuvan a i spremac je dobar... Ali vidi se da malkice zadimi po neki put,dal je moguce da mu je ipak tesko??? Pitam samo...

Jedna strana kaze da su dobri,druga strana da su losi,moje pitanje: Zasto se ti traktori serija 5xxx nisu proizvodili u vise komada? na primer 50kom. Cena? Trziste?

ova kolko je zgodan za okretati treba mu 5x6 KILOMETARA parcela sve krace neodgovara al dobro
u ono vreme su i bili sve kombinati garant svaki drugi je imao ovako sta znas ono veliko pa mi imamo pa ovo pa mi ono pa prinos za usrat pa svasta ovaj je bio dobar za krasti naftu rodio se

Kod nas u S.Palanci institut za povrtarstvo je imao takav zglobni IMT, model ne znam koji,prodali ga pre nekih 5-6god mozda vise. Jedini u okolini za koji znam da ga ima al se slabo koristi(ili uopste ne koristi,stoji u garazi) je u 3sela dalje od mog.

I ovaj sa videa je 5360 sa dva ususna filtera, najlakše se raspozna dali bi mogao koji biti 5500 po tome što se crijevo od usisnog filtera spaja na turbine ispod haube i zafrknuto je u koleno od napred prema iza, znači kao u slovo U, a na 5360 ide crevo kroz haubu pravac na usis motora. To je razlika na očigled, motori su isti, auspusi su isti, no ima nekih slika iz tvornice i vide se na 5360 niski auspusi sa svake strane po jedan, tako da ni to nije poverljivo, radili su svakako.

Jeste u Mrcajvecima Bubu dobro si zapamtio , a jedan je isecen u otpadu u Sevojnu Inos Sinma ostala samo kabina od njega .

Kod mene je Podravka imala šest tih zglobnih (mislim da se radio o 5270 modelu) ali su im se pokazali kao dosta loši i kao zamjenu za njih su uzeli 4955 a prije IMT-a su imali isto JD-e 8430 i 8630

za koliko se moze naci 577 u losem stanju i koliko kosta njegovo sredjivanje? otprilike? dali bi mogao da nadjem za 2500e i da ga sredim komplet za jos toliko i da znam sta imam?

Nazad
Vrh