malaksalo
Član
Mnogo...Tako da ti se na isplati da je kupujes.Od 1200 evra pa na vise.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
što se ne bi usudio sa tvojim traktorima raditi 160 kjSamo neka on radi kako hoce, ja nikoga ne osudjujem.
Tako i ovaj moj ima 2 komada 5270 od kojih je jedan za djelove a drugi drlja oranje u proljece i zatvara vlagu i gazi s njim silazu... Da ga proda ne vrijedi mu nista a traktor ispravan 100% nema s cime vuci tu tesku drljacu i taj traktor svoje tokom godine zaradi.
Kolegi tvojem skidam kapu, al s 577 raditi 160kj ja se ne bih usudio ni s ovim mojim "rkama" sto imam u dvoristu...
Samo neka on radi kako hoce, ja nikoga ne osudjujem.
Tako i ovaj moj ima 2 komada 5270 od kojih je jedan za djelove a drugi drlja oranje u proljece i zatvara vlagu i gazi s njim silazu... Da ga proda ne vrijedi mu nista a traktor ispravan 100% nema s cime vuci tu tesku drljacu i taj traktor svoje tokom godine zaradi.
Kolegi tvojem skidam kapu, al s 577 raditi 160kj ja se ne bih usudio ni s ovim mojim "rkama" sto imam u dvoristu...