IMT

@Cira92

Nece da ga proda. Ja sam mu govorio da ga menja za neki traktorcic od 70-80 konja i da ima za svoje potrebe a ne tu mrcinu u dvoristu da drzi ali jok nece on. Voli covek da baca naftu :osmeh: Dok dodje do daljih njiva i vrati se kuci potrosi koliko i ja da poorem moje :haha:

Da resimo misteriju,na slici je 5360,vidi se iz aviona.5500 ima dva usisna grla pored kabine,znaci fali mu sa desne strane traktora,spolja-kuciste usisa i cev usisa uz kabinu,i naravno vidi se da nema turbine.Ostale price su mastanje da je to 5500,a nije nazalost.

Ovo je 5500

Inace 5160,5200,5220 imaju Famos motor
a 5265,5270,5360,5500 Mercedes motor

Sasija je zavrsila u staro gvozdje a motor u nekom brodu...

- - - - - - - - - -

dejan evo ovde 5360 sa dva filtera.[/QUOTE je napisao(la):
Na tom je covek ugradio dva filtera od 5270 jer nije mogao da nabavi od 5360,ja mislim da pise ispod klipa zasto ima dva filtera...

- - - - - - - - - -

Jos uvek nam ostaje misterija gde su ostala dva 5500,ali kako vreme odmice te traktore vise nikad necemo videti nazalost...

- - - - - - - - - -

@Cira92

Nece da ga proda. Ja sam mu govorio da ga menja za neki traktorcic od 70-80 konja i da ima za svoje potrebe a ne tu mrcinu u dvoristu da drzi ali jok nece on. Voli covek da baca naftu :osmeh: Dok dodje do daljih njiva i vrati se kuci potrosi koliko i ja da poorem moje :haha:

Ja bi mu dao 3000 evra pod uslovom da je 5360.. Ili kad bi nasao neki za menje lako moze da se desi da ga ja i moj drug kupimo i polako sredimo,ne zuri nam se makar i godinama... Ali kad bi ga nasli kao tvoj komsija za 2000e plafon... :osmeh:

Kako se ranije nisi javio jedan neispravan 5270 je otisao u staro gvozdje prosle godine od jednog gazde. Od dva je sastavio jednog ispravnog ali mislim da je i taj sato je otisao na kile bio kompletan samo neispravan. Ovog drugog ne znam da li ce ga prodavati jer mu nista skoro ne radi jer ima novog maseja 315ks rusa 130ks klasa 105ks i rusa 82.1

Jedan takav o kome vi pričate i opisujete sam ja video u mome kraju 2004-te godine mislim da je bio od zadruge Žabari a možda i nije.
Išao je kroz jedno selo i ja bio autom i morao da siđem sa puta da bi on prošao. I kako je išao polako video sam 5 glava sa jedne strane i na njima mercedes znak a stanje je bilo da ne kažemo kao nov. I kada je dao gas čuo sam turbinu kako svira. Tada sam ga video i nikada više a gde je sada pojma nemam.

Nama ja gde je put za Veliku Planu sa desne strane kod onih silosa.. To je 5270 bio sam da ga vidim... E da sam znao za neki sto se prodaje na kilo ja bi ga uzeo pa polako na tenane ja drugar i :ppozdrav:.... I po malo vise ::novac::...... :haha:

Ima jedan zglobni ne znam koja mu je oznaka stoji vec duze vreme kad se krene iz Cacka za Kraljevo kod jednog mehanicara za kamione primetio sam da nosi mercedesov motor

Hehe, opet vi o 5500 ;)

Drago mi je sto nisam jedini...

Inace, jedini "zglobas" kojeg sam u zivo vidio i bio blizu njega te u njemu i sjedio je od jednog poznanika 5270. dva auspuha uz kabinu, mrcina ziva. kupio je dva komada u kombinatu na licitaciji i "od dva - jedan"... ostatak ima za djelove. Na zalost bila je zima i akumulatori poskidani s njega pa ga nisam mogao provozati ali imam poziv da dodjem u proljece zatvarati brazdu s njim s velikom teskom drljacom ili gaziti silazu. za te dvije radnje ga koristi jer je kupio novije, udobnije traktore. U potpunosti je ispravan, smao stoji stalno vani na kisi i snijegu pa na oko ne ozgleda kao nesto. Ja sam toliko uzbudjen bio da se nisam sjetio uslikati ni jednu jedinu sliku doticnog stroja a isao tamo samo zbog toga...

Rekao sam i ja da cu jednog dana naci neki tako traktor i srediti samo neka stoji. Nisu skupi a imati tako nesto u selu je fantazija a kamo li u vlastitom dvoristu.

ima 1 270 ako sam dobro zapamtio reko da je kupio zbog motora mercedes ako ga ne proda to ce se tamo spojiti sa zemljom
inace ovaj je u backoj topoli

Poslednja izmena:
Ja sam gledao jedan u Ogaru u Sremu kod Toze,kupovao sam od njega plug 757 a ovaj 5270 je stojao pored,prodavao ga je ali posto neznam,zagledao sam ga.Kako kaze vozac koji ga je vozio da je to grobina od traktora,svi su bezali od njega,stalno u kvaru od kad je nov bio,u kabini da prokuvas.Kako rece veci krs nije vozio u zivotu.Iako su ga prodavali,uopste ga ne hvale.

Zasto su pusti snovi pa nije to neke ogromna investicija za 6000 evra mozes doci to takvog traktora.. Ali voleo bi da imam dve stvari sa njim raditi,razmisljali smo da ga uzmemo i da sa njim vucemo podrivac ili neku tanjiracu a za gazenje silaze,nemam silazu...

Nije bitno koliko košta.Možete ga platiti i 1.000 eura ako nema šta da radi i sa čime to je promašena investicija.Ako vas interesuje 5360 poslaću vam broj prodavca na p.p.

Nazad
Vrh