IMT

Moguce jer se do u IMTu sklapalo izgleda kako ko sta uvati. Gladam po oglasima neke 577 i 560 traktore koji imaju limariju i kabine kao oni iz 80ih a u stvari su mladji od 1994. godine

- - - - - - - - - -

Evo malo cackao po netu pa pogledajte snimak i vidite komentare

Koji god da je vise nikada nece upaliti.Sve ce to otici u pretapanje.

- - - - - - - - - -

Ovaj je snimano kod nas u tolincima.Fantasticno teska zemlja.To su traktori iz Buducnost Dobanovci,danas BD Agro.

Znači taj 5500 ostaje i dalje misterija,Napravljen je al ga niko nikad nije video i niko nema ama baš ni jednu sliku tog traktora:sta:

Jeste ta braca,valjda ce i njih malo na saslusanje ako ima pravde na ovom svetu!
@nedjo clan aca94 je objavio slike mislim da je to zadruga u Starcevu,cudi me kako nisu i njega isekli
@worm taj na tvom klipu je V10 a ovaj sto je slikao clan aca je V12 sto znaci da je 5500

Pogledaj malo bolje V12 je a i 5360 je v12 jer sam ga uzivo gledao ima ga covek kod nas

- - - - - - - - - -

E jbg sad, po ovim podatcima oba imaju V12 motore.

Da ali vidis da 5500 ima turbo motor V12

Nepostoji druga razlika osim u snazi motora ,a vizuelna je jedina razlika što su na 5500 duplo deblji ovi dupli auspusi.Pogledajte ovaj donji na slici na ovom sajtu pa recite koji je.

@worm Ja sam mislio da 5360 ima V10 što bih se reklo po ovom videu koji si postavio a na slici koju je postavio @aca74 je V12 pa sam za trenutak bio u zabludi baš kao i @Dolovac.

I ovaj na snimku ima v12 motor samo sto senka pada pa se cini da ima 5 a ne 6 cilindara. Pusti video pa ga pauziraj tamo negde oko polovine kad naidje pa prebroj

tacnije na 3:45 prvi cilindar je zamascen pa se slabije vidi

Ovakav imt kao sto je clan aca74 stavio slike(ili nesto slicno) mislim da jos stoji na hladnjaci u Bolecu,vidi se sa smederevskog puta mislim da se ne vozi dugo tu stoji kod njih.

Nazad
Vrh