IMT

i1.jpg
[/IMG]
i2.jpg
[/IMG]
i3.jpg
[/IMG]
Evo jednog velikana koji je u penziji, i to zasluzenoj. Spava na farmi, do pre neku godinu je gazio silazu, sada njega gazi zub vremena. Odavno ne ide na njivu.

Poslednja izmena:
Zalosno.... Ima jos zivota u njemu ne sumnjam.. Zasto su ljudi takvi prema tim traktorima mozda je on podigao tu farmu pa ja bi ga bar u garazi ostavio a ne na livadi... Kolika bi mu bila cena u ovakvom stanje pa da se polako sredjuje????

Ja to nikad ne bi mogao baciti na otpad... Nego bi to sredio i cuvao ga bas kao sto amerikanci cuvaju one njihove grdosije od 900 konja.. Na kraju nece ostati ni jedan primerak.. IMT 5270 i mogu naci na netu ali ovog samo 2 sto su bila za prodaju... Na kraju nece ih ni biti i za par godina zabroravicemo i da su postojali.. Rado bi ga uzeo i sredjivao godinama ako treba ali naj vise ubija to sto puno traze za njih u bilo kakvom stanju da su...

Zalosno.... Ima jos zivota u njemu ne sumnjam.. Zasto su ljudi takvi prema tim traktorima mozda je on podigao tu farmu pa ja bi ga bar u garazi ostavio a ne na livadi... Kolika bi mu bila cena u ovakvom stanje pa da se polako sredjuje????

Taj traktor vise vredi kao otpadno gvozdje nego kao traktor da se proda. Sredjene takve masine idu oko 6000. Ima kod nas jedan covek kupio za nekih 1500e u super stanju pre par godina, duple tockove nove gume naleteo i on ga uzme a radi sa njim 20 jutara :)

i1.jpg
[/IMG]
i2.jpg
[/IMG]
i3.jpg
[/IMG]
Evo jednog velikana koji je u penziji, i to zasluzenoj. Spava na farmi, do pre neku godinu je gazio silazu, sada njega gazi zub vremena. Odavno ne ide na njivu.

ljudi i ja isto msm da je to onaj cuveni 5500,pa ako je taj,neka neko vidi koliko kosta,to je neverovatan raritet...gde se ovo tacno nalazi,voleo bih otici da ga vidim

ja sam uporedio malo drugacijoj haubi,nekako mi je spustenija od ostalih a cini mi se da sam na slici video da 5500 ima isto ovako postavljen auspuh,dupli...ma koji god da je,steta ga je ovako videti,jbmt takve gazde..

Nazad
Vrh