mirmag
Član
Koje je godište taj tvoj 577, od koje godine se na njih ugrađuje sinhronizovan menjač?
Sinhronizovana je samo 4 i 5 brzina.
'88 godiste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koje je godište taj tvoj 577, od koje godine se na njih ugrađuje sinhronizovan menjač?
taj isti koliko mi se cini to je cuveni 5500. Taj bivsi vlasnik je i kod nas u pik isekao par komada i prodao u staro gvozdje.Sit se nenajeoDal ima zivota ja ne znam. Za prodaju takodje ne znam. Na zalost ima i novijih masina koje je bivsi vlasnik upropastio.
Zalosno.... Ima jos zivota u njemu ne sumnjam.. Zasto su ljudi takvi prema tim traktorima mozda je on podigao tu farmu pa ja bi ga bar u garazi ostavio a ne na livadi... Kolika bi mu bila cena u ovakvom stanje pa da se polako sredjuje????
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
Evo jednog velikana koji je u penziji, i to zasluzenoj. Spava na farmi, do pre neku godinu je gazio silazu, sada njega gazi zub vremena. Odavno ne ide na njivu.