IMT

I kako te sluzi 5106??? Ja sam odustao od njega i kupio 820 jer ni jedan nije valjao,jedan za malo da uzmem kad ja da pogledam malo od ispod kad ono varneno kuciste menjaca i to skoro ceo krug,curi ulje i ako je zavareno odmah sam posao,jos uvek razmisljam sta je moglo da se desi da pukne tako kuciste ispred truba skoro ceo krug....??? Bio sam jako zagrejan da uzmem 5106 i mozda ponovo dodje u obzir nekad kad mi zatreba jos jedan jaci traktor ako prosirim povrsinu koju obradjujem za 40 hektara mi je ovo dovoljno...

Slazem se sa tobom Montoya, na svim traktorima koji rade bilo su nase proizvodnje ili strane mora nesto da se pokvari sto je i normalno jer ipak je to masina koja je pod velikim opterecenjima. Ja sam nasao nekoliko 5106 koji imaju povoljnu cenu ali nisam ih gledao i probao jer on malo gabaritan za moje potrebe. Imam neke male parcele, i mnogo bi mi bilo lakse da manevrisem u njima sa 577 nego 5106 ili 5136. A i za trenutnih 15-tak hektara i ako bude povecao malo dovoljan je 577.

Worm, clan mirmag ima tu kombinaciju sa 577dv, bile i slike. Jedino je zemlja malko laksa od nase banatske crnice, koliko to ima veze sa vucnom tanjiracom.

Mislim da je skupa investicija sem ako je motor pred crkavanje pa da ga skroz saranis.Ili vec moras da ga radis pa mu onda kupujes delove kao za turbo masinu i tako...

Nazad
Vrh