IMT

Ni jedan 5360 ja se taman ponadovao... Da ce mozda biti neka slika.. A jer ima slikao on njih da ne listam celu temu...

Sve te snimke sam pogledao na tub ali su losi... Steta sto nema motor.. U susednom selu postoji jedan zglobni imt ali vlasnim je u inostranstvu i on godinama stoji u garazi tako da ga nemogu videti... Vidi se njegova tanjiraca koja je ogromna ima sigurno 6 metara.. Neznam koji je IMT ali naj verovatnije po prici mojih da je to 5270...

Naj smesnije je bilo kad je taj covek kupio taj IMT sa duplim gumama a njegovi u inostranstvu svi i dvoriste sredjeno kapija uska kovana sastrane zidano i on uzeo skinuo kapije i poceo da rusi stubove,izlazi njegov cale i pita ga sta radis to sine??? On kaze nemogu da udjem u dvoriste sa traktor koji sam kupio znas onaj za koji si mi poslao pare.. Kad video njegov otac spakovao se i otisao za Francusku nije se ni vracao.. Taj covek ima taj 5270 ja mislim i tanjiracu za njega plug a nema 10 hektara zemlje... Zato ga i zovu LUDA....:haha:

- - - - - - - - - -

http://www.youtube.com/watch?v=RpzpAWBcv5k

Evo jednog sa tanjiracom kako pise 10.5 metara... Ogromna i tanjiraca i traktor...

Ima u 3sela do mene takav IMT,sad tacnu oznaku ne znam,vec sam pisao o tom traktoru. Koristio ga covek za tanjiranje dok nije kupio Reno od ne znam tacno koliko KS,pa promenio tanjiracu i od tad IMT stoji u garazi.

to su price,raspitaj se kod clana Montoya,imao je on 577,inace kod mene ih ima dosta i nikome prednja vuca nije stradala...stradace onome ko ne vodi racuna o traktoru,a kamo li da podmaze nesto nekada...577 sa malom kabinom je po udobnosti dosta gori od torpeda.ali sa novijom i odignutom kabinom je bolji od torpeda i to dosta...bar po meni..

@worm
I ja sam cuo od jednog majstora iz okoline da lako strada prenos za prednju vucu kad se optereti npr trobraznim plugom. Zbog toga sam u dilemi da li da kupim sa prednjom vucom ili bez prednje vuce ili da sacekam da prodam nekog bika pa da uzmem neki MF ili rusa.

kabinu sam naveo cisto radi udobnosti jer najcesce ovi koji imaju torpedo pucaju na to da je manja buka u torpedovoj kabini,itd....ne kazu dzabe da je 577 najbolji imt traktor,jednostavno imaju odlicne motore,jednostavno i jeftino odrzavanje,mogu dosta povuci,nisu veliki potrosaci,odlican hidraulik...sta ti vise treba..:D kod nas imt 539 dan danas polovan kosta 4000 e,zato sto su pouzdani traktori,i dosta se traze,kao i 577.

- - - - - - - - - -

IMT 577dv slobodno ti kupi sa dv,videces koliko znaci,a normalno svaki traktor ce puci negde,ako vuce masinu koja nije za njega,pogotovo u teskoj zemlji...

@Nedjooo
Najverovatnije ce se kod mene i useliti noviji tip 577dv samo moram jos malo da razmislim i da pokusam da nadjem negde blize meni. Jer po oglasima je sve bar 200-250km od mene, a mnogo bi mi bilo lakse kad bih nasao negde blize.

pazi ako nadjes negde dosta povoljno isplati ti se platiti i kamion da odes po njega....kod nas su doterivali zmaj kombajne iz zemuna na tockovima,a ima 200 km skoro do nas..

- - - - - - - - - -

worm pa da uvek je bolje imati viska snage da mozes normalno raditi,i kvalitet obrade je odmah bolji..npr kod mene je zemlja takva da vucem 2 brazde sa 539,samo nekoliko njiva nemogu..577 komotno vuce 3 brazde...

Nazad
Vrh