IMT

pa nism se raspitivo zadni puta je bilo tako oko 13000 sa subvencijom stari tip limarije a tafe 14300 kod mene tu je kod tebe nesto jevtini icu ovi dana pa cu provjerit a moze se jos subvencija dobit zavisi za koga je stave datum od pre dva mjeseca kao da je uplacena masina ili traktor

u mene komsija prodo rakovcu 65. htijo novu rece mi da je 26.400 bez subvencije kod jove

Uuuuuf, nesto ste prespavali momci.Puna fergina cijena je 21000, a tafa 20600 km.Komsija kupio otprilike u oktobru, znam da sam tad sredjivao za psenicu i on dosao sa novim fergom, i dodje ga kaze 16000, jer vise nema one 2000 evrova od nase i vlade Srbije dodatne subvencije. Radi se o 539 sa starom limar. i kabinom, a proljetos stajao u Jugometalu (tj. stajao cijelu zimu) fergo sa simpson motorom, za 11600, i dok covjeku dodje iz dupeta u glavu ljudi pametniji otjerase.
@ Pavle nemam cjenovnik za Mahindru, ali sam pitao za ovu 7030, na sajmu u Bijeljini krajem septembra, i bila je oko 25000km (12500e) bez kabine, a ona je jos nekih 2_2500 evra.Cijena je sa subvenc. izbijenom na licu mjesta, tj izbrojis tih 12500e i odmah tjeras traktor.

- - - - - - - - - -

a kod nas prc subvencije :) za traktore
Pa mi smo ti pasivan kraj:haha::haha:

na osnovu cijene kukuruza je cijena je pristojna uvijek je bijo fergo oko 35.t kukuruza nekad i manje i sad je tako a li sve drugo ako uporedis preskup stoka je cijena kao prije pet godina a on poskupijo o povrcu da ne prican i godini sto je izdala za nas standar to je mnogo para

auuu ja sam napisao za tafe bez kabine i rakovicu bez kabine sa subvencijom..to je 500 metara od mene ta radnja...a za fergu nisam pametan,kad pitam tamo napisacu...ja znam da je mene moj izasao 9000 2006 god al bilo je tu potezanja po ministarstvu za subvencije i sto djavola..

fiat614 kupilo ih se dosta u par zadnjih godina...ljudi sve vise prednjace jacim traktorima,posto se ide na ukrupnjavanje poseda..a kod nas nema domacinstva koji nema bar 1 fergu...:D

- - - - - - - - - -

sova jeste kod njega,to je dedin prijatelj iz momackih dana,:DDD kod njega vecinu masina i nabavljamo a ako sta treba i prodajemo..

Da li moze da se ugradi motor od Zmaja 780 na IMT 560? Ili od zmaj 132-133, ja mislim da su isti motori kao na 780....

Nemoze biti isti motor na 780 i na 132-133.. 133-132 nose motore s44 i oni pasu super na 560 a 780 nosi sestak motor koji isto odgovara ali nema mesta gde bi se zasrafio prednji trap pa se mora to praviti.. To je za mene preveliko budzenje bolje kupi s44 motor...

Nemoze biti isti motor na 780 i na 132-133.. 133-132 nose motore s44 i oni pasu super na 560 a 780 nosi sestak motor koji isto odgovara ali nema mesta gde bi se zasrafio prednji trap pa se mora to praviti.. To je za mene preveliko budzenje bolje kupi s44 motor...
Moj komsija hoce da pojaca svoj 560, pa reko ajde da pitam... A za koliko para se moze naci s 44?

nedaleko od mene je jedan covjek ubacijo s 44 na 560 svake godine je mijenjo reduktore na traktoru imo je snage vise nego sto mogu da izdrze a i mjenjac mu je bijo crko cak je vuko neki plug cetverobrazni mislim da ima negdje klip pokusat cu naci

- - - - - - - - - -

[video=youtube_share;U445WQ4_glU]http://youtu.be/U445WQ4_glU[/video] evo klipa ako sam ga dobro postavijo

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh