IMT

Ok to sve,al desi se neki komsija se zaglavi u snegu ili u slucaju ako imas ralicu,pa sneg malo se ocisti,da moze se prodje kolima....

Nemam sta da cistim traktorem zimi kuca mi je pored glavnog puta,a ako nekog treba da cimnem da upali traktor imam Uaz... A po dvoristu ne cistim sneg sem staza a ostatak isto izgazim sa dzipa..

Ja imam antifriz...

Nemam sta da cistim traktorem zimi kuca mi je pored glavnog puta,a ako nekog treba da cimnem da upali traktor imam Uaz... A po dvoristu ne cistim sneg sem staza a ostatak isto izgazim sa dzipa..

Ja imam antifriz...

Znam Ciro,bio sam kod tebe :) :ppozdrav: Samo dajem primer,jbga neko ne zivi do glavnog puta,vec manje prohodni zimi pod snegom putevi seoski(neasfaltirani). Do kraja decembra cu jos ovako,pa ispustam vodu i vadim akumulator,a ako nekom bas zatreba pomoc,bez problema vracam akumulator,ili palim tomu(njemu dovoljan kanap eheh)

Izgazim ga brate i teram kolica po trakovima ko covek kod mene dace bog uski tockovi prodjem dva put i gotov posao,sta da ga cistim.. A za vucu ostalih skoro svaki dan imam nekog da iscupam i kad bi za svakog palio traktor ja bi se umorio skidajuci i stavljajuci akumulatore.. Nego svi znaju od komsija da ja ne palim traktore do proleca jer su oprani i pod supu zato i ne dolaze ali zato sam i kupio Uaz.. Izvinite za :off_topic:... Sa mojim 539 sam stvarno zadovoljan jedino letos to lupkanje u menjacu kad se ukljuci kardan a i opravka nije bila skupa svega 20 e....

Aha pali bolje od svakog 539 jer si palio ti nekad dobar 539?? Kad bi neko merio vreme paljenja na 533 ne bi mu trebala stoperica nego kalendar... Takav motor da ne da lepi bog vise nikad....

Kalendar za motore koji nisu dobri i nisu čestito ufaziti. Evo kako je ladan na oko -10 C (bez sipanja tople vode) sa grijačem palio jedan IMT-533 dok je bio "pod mojom rukom". Motor zdrav ko dren i radi ko Singerica, samo prede. A po pritisku ulja mu je maaalo koji 539 ravan.

Pavle mi imamo 35 posto odbijenu cenu od pune.kod nas rus 820 kosta 13 000 evra..uplacujes odmah te pare i vozis traktor.ostalo drzava sredjuje..tako i za mahindre,samo ne znam im cene,jbg..

fiat615 druze znam,znam da je zavrseno za ovu god,ali kad smo bili na sastanku sa ministrom poljuprivrede,rekao je da ce najverovatnije opet biti subvencije..e sad videcemo na prolece..izvini ne znam stvarno,lupicu al msm da je na sajmu bio 13 500 hiljada sa kabinom.znaci oko 11 000 bez...al nem me drzati za rec,video sam dosta traktora taj dan pa su mi cene u glavi pomesane..mene je moj pre izasao 9 000 nov.sa drugacijim blatobranima,bez kabine.pre 6 god...kostao 11 000 a 2 000 mi Vlada Republike Srpske vratila da kupim jos jednu masinu i kupim vadilicu za krompir..

nesto razmisljam neznam tacno ali mislim puna cijena je bila oko 18000 nisam skoro provjeravo cijene

zico78 nisam ni ja ali msm da je to puno,da nije toliko,obicni fergo sa starom limarijom do 15-16000 maksimalno..mada nije ni toliko...mozda je 18k sa novom limarijom i prednjom vucom...al da ne lupamo.otici cu uskoro pa videti cene...

- - - - - - - - - -

evo sad sam malo pogledao na netu,tafe 42 je 14 000 a fergo je jeftiniji od njega....to je sa subvencijom msm...rakovica 65 sa subvencijom 15 500 km

Nazad
Vrh