IMT

Kad ovaj motor "prdne u vjetar" ugradit cemo m34 pa cemo vidjeti iz prve ruke sto ce se dogoditi...

bubu me je preduhitrio...kolevku,karter traktorski,posto je ostalo kvacilo i zamajac od 558 morao sam da struzem zamajac da bude blize motoru za 7 mm i morao sam da ostruzem njusku anasera da bi mogao da dovati zupcanik zamajac...na kolevci sa leve strane mora da se izbusi rupa i ureze navoj za brezon i da se ubaci ploca od 32mm za gornja dva srafa,a sa desne ide isto ploca jer gornje rupe nisu jedna naspram druge.treba usisna grana od 577,i valjalo bi pumpu pvp.namestiti na traktorski rezim....

Nadjoh na Net-u
2is79ro.jpg

33perdz.jpg

Ni ne treba da ga prodas jer traktor kojeg niko nece platiti vise od 3000 evra moze da ti napravi posla za trosutruko vecu vrednost bez Bog zna kakvog uloga a odlican je za radnike i transport umesto 539.

Lalo ti tvog 560 i vozis ponekad a ja mog palim dvaput-triput godisnje po pola sata,ima nove zadnje gume svega 1900rs od 83.godine.Mana mu je sumska kabina a necu da ga prodam jer malo para mogu da dobijem a mozda nekad zatreba

Ma vidio si ju na starim 580 i na 533... ovalna stakla ima i jako je uska... potrazi imt 531 pa ces vidjeti zuti sumarski 539 s tom kabinom... Za drugo i nije nego za u sumu ;)

Joj bas je uska nikad nisam video takav traktor sumski... Pa ta kabina je uzasno mala za 560...

Mislim da je takva kabina za 560 ipak malo vecih gabarita (nisam siguran) ali na taj princip. Nepregledna, tijesna, bucna, ali za sumu dusu dala, jake je konstrukcije i nema da ce ju grana ostetiti...

Nazad
Vrh