IMT

danas skinuo dizne da ih proverim bas lose radi traktor, sve 3 out...
2 su bile sa oznakama 6133, a na 3 oznaka 916, guglo sam i nisam mogao naci gde se ta koristi, mozda u nekom TAM-u.

kolege, zar nebi trebalo da sam zatekao dizne sa oznakom 6267??? umesto gore navedenih oznaka...
539 je 89god.
ipm linijska PVP...

Znaci da su kod tebe bile dve odgovarajuce brizgaljke i jedna neodgovarajuca jer po tabeli u nosac sa oznakom YAU se stavlja brizgaljka sa oznakom 6133 za traktorski motor M33 sa linijskom pumpom. Brizgaljke sa oznakom 6267, za koje si pitao, verovatno se stavljaju na motore M33 sa rotacionom pumpom.

Ja sam samo jednog 580 video da nije bio sa kabinom odvojenom od menjaca. Merkao sam da pazarim 580 i igrom slucaja kod 2 razlicita 'gazde' za godinu dana video isti traktor jer su ga obojica u trampili za nesto drugo. Ovog drugog sam lepo pitao gde je traktor pre bio ali mi nije tacno odgovorio. Da mu nije falilo to sto mu je falilo, za te pare bi sad bio kod mene u avliji. No, mozda je i bolje sto nije kupljen, sad Zelenko radi to sto bi ovaj radio..

Naravno,imam ga u katalogu od 1994 godine,ustvari svi modeli su poceli u toj limariji od 1994 da se proizvode kao opcija.
Ako treba dokaz,veceras cu da skeniram katalog.

Bubu jer taj 580 bio u Sremskoj Mitrovici. Ja sam taj gledao, a mislim da bio i na oglasima ovog foruma. Jad i beda je bio, bar po stanju.

Nije u Mitrovici bio. Traktor je bio iz beogradskog gradskog zelenila a ja sam ga gledao u nekom selu kod Topole i u Sapcu posle godinu dana. Nije bio jad i beda ali je cena bila vislja od realne oko 1500 evra sto vlasnici nisu hteli da prihvate. Ulog da bi traktor bio top stanje je otprilike koliko sam naveo da je razlika od realne, solidno je bio ofarban ali preko nalepnica sto je znacilo da sve moze jos jedared da se radi..

Bubu, da i za taj znam, samo sam zvao ali nisam isao da ga vidim.
I ja sam bio jako zagrejan za 580, bio je jedan ovde, nije bio na prodaju kada sam ga ja jurio da mi proda. Imao sam zelju bas zbog motora.
Kasnije sam se oladio zbog prednje vuce, koja nije bas najjaca stvar kod IMT, pa sam kupio rusa.
Inace pre 3 godine sam isao da vidim 590, imao je realnu cenu i pristojno stanje, ali nisam hteo turbo traktor. Taj 590 je poticao sa PKB-a. Svi su bili 1996 godiste.

Znaci da su kod tebe bile dve odgovarajuce brizgaljke i jedna neodgovarajuca jer po tabeli u nosac sa oznakom YAU se stavlja brizgaljka sa oznakom 6133 za traktorski motor M33 sa linijskom pumpom. Brizgaljke sa oznakom 6267, za koje si pitao, verovatno se stavljaju na motore M33 sa rotacionom pumpom.

hvala mester sad je jasno kad ide koja...

Ja sam pre par godina isao u Melence da vidim 592 ali je prodat dan ili dva pre nego sto sam ja dosao. I dan danas zalim sto ranije nisam otisao.. Motor kao motor na 580, isti ocin kao kod 577 samo sto je original Perkins. Da ne bude zablude, 580 nema 80ks vec nekih 75-76ks. Ako bude vremena i viska novaca, nije iskljuceno da ce moj 577 DV dobiti novu kabinu i limariju ali nije hitno jer imam sta da teram udobno i sa grejanjem.

Nazad
Vrh