IMT

Bubu@

1fbnzo.jpg

Kako si pogodio iz prve svaka ti cast 93 godiste je.. Kod mene je svaka masina takva pere se uvek sve,obavezno... Svaka cast iz prve..

I kod mene je malo bledja kabina od haube,kabina je losije ofarbana,inace na njoj nista nisam menjao sem ogledala nekoliko puta,i stavio rotaciju..

Ne mora da znaci,eto ja leti skidam prednje staklo,vrata leva celo leto takodje skinuta,jos ih nisam vratio,doduse prednje staklo jesam. A juce na oranju sam razbio bocno staklo rukom,slucajno ili nije nebitno, bitno da nema promaje hehe. Levo bocno dugo godina recimo "skinuto" keder ne mogu naci,negde je u garazi pa nisam stavljao drugo,desno bocno sveze "skinuto" pa dok je keder na vidiku stavicu novo eheh :)

Kako mozete da skidate stakla i jos vas ne ubije promaja,ja sam ove godine orao sa otvorenim zadnjim staklom i ubi me promaja... Ne ja svaku sitnicu kupujem odmah i sredjujem kao da je novo.. :osmeh:

danasnja hirurgija u brazdi... odvili se matica sa poluosovine zadnjeg desnog tocka... polupan jedan lezaj, zamenjen,zamenjena matica ,semening.. kada sam sipao ulje, nije stalo vise od 1litre, nesto mi je to malo ,a curi napole ?

IMG_20121108_102053-1.jpg

IMG_20121108_105020-1.jpg

Sent from my ALCATEL_one_touch_990 using Tapatalk 2

Kako mozete da skidate stakla i jos vas ne ubije promaja,ja sam ove godine orao sa otvorenim zadnjim staklom i ubi me promaja... Ne ja svaku sitnicu kupujem odmah i sredjujem kao da je novo.. :osmeh:

Zadnje staklo davno razbijeno,pre 15god,znaci uopste nemam promaju,vise se kuvam nego da se hladim,pa skinem prednje staklo,e tad vec je bolje. Svidjaju mi se oni zetori sto moze krov da im se podigne koso.

Nazad
Vrh