Milos M.
Član
Djele,kod mene na 542 indijski sunspares,kako sam ga stavio,nemam problema,8 meseci vec,imt-ov kao originalni dva put pucao dok nisam stavio ovaj indijski.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zaboravio si da napises i MramorakNajgori prevaranti sabcani,kovacica,dolovo,pancevo,bogatic to treba da shvatite ja ne mogu da opisem koliko dobro saradjujem sa madjarima iz vojvodine kad zovem da pitam sve sto mi kaze to je i kad gledam masinu
Najgori prevaranti sabcani,kovacica,dolovo,pancevo,bogatic to treba da shvatite ja ne mogu da opisem koliko dobro saradjujem sa madjarima iz vojvodine kad zovem da pitam sve sto mi kaze to je i kad gledam masinu
Alo covece pa to ti dva do tri coveka po selu,a jel vidis sta si ti napisao!?Najgori prevaranti sabcani,kovacica,dolovo,pancevo,bogatic to treba da shvatite ja ne mogu da opisem koliko dobro saradjujem sa madjarima iz vojvodine kad zovem da pitam sve sto mi kaze to je i kad gledam masinu
Ko od brise nije bolovo nek otidne u DolovoZa Dolovo potvrdjujem!