IMT

Djele,kod mene na 542 indijski sunspares,kako sam ga stavio,nemam problema,8 meseci vec,imt-ov kao originalni dva put pucao dok nisam stavio ovaj indijski.

Najgori prevaranti sabcani,kovacica,dolovo,pancevo,bogatic to treba da shvatite ja ne mogu da opisem koliko dobro saradjujem sa madjarima iz vojvodine kad zovem da pitam sve sto mi kaze to je i kad gledam masinu :)

Predrage,možda si samo bio takve (ne)sreće. Evo recimo ja sam proveo sa Mačvanima nekih 8 meseci na karauli i moje iskustvo je da nisu oni tako loši. A pre i posle karaule,što se vidi po lokaciji,živim u Vojvodini sa Vojvodjanima pa opet imam svakakvog iskustva. Tako da bih ja drugačije locirao prevarante tj objasnio pojam.... Ili jesi ili nisi čovek!

http://www.polovniautomobili.com/oglas2706852/imt_542/ Dali je nekom poznat slucajno ovaj traktor ???

- - - - - - - - - -

I kako preprodavci nalete na ovako dobre traktore za jeftine pare i da imaju lufta da zarade dobru svotu novca. Znam da su jedno vreme muljali sa traktorima sa ratista od izbeglica tj traktori su bili vecinom pokradeni,stranci ili bez papira pa su zavrsavali na bog ga pitaj koji nacin papire i preprodavali ali dali je moguce da jos ima takvih traktora ??? Pratim ovog iz Stare Pazove stalno ima po 4-5 traktora u izuzetnom stanju pa gde je to sve pokupovao po kojim ciframa da mu se to isplati ??? Sta vi mislite ????http://www.polovniautomobili.com/oglas2701632/imt_542/

Ne znam za konkretan oglas, ali ako je cena manja od realne onda ide ovako.

Nazoveš ga i dogovoriš se da odeš do njega. Onda sedneš u kola i odeš tamo. Međutim kad stigneš on kaže evo baš sam prodao malopre, ali imam još jedan koje nisam stavi na oglas jošili ima njegov komšija baš slučajno. Pa ti pokaže ili neke sa realnom cemom, ili neke krševe za male pare.

Ali kao što sam rekao to se ne odnosi za konkretan oglas nego za većinu jeftinih traktora. Pisalo se već o sličnim šemama na forumu, čini mi se u delu o kupovini traktora.

pojavilo i Smederevo u tim semama,jer je Pancevo,Dolovo,Mramorak.Kovin...malo vec izgustirano,uglavnom oprez !!!Za 1500e- 1800 e ne moze da se kupi ni najveci krs kod postenog prodavca

- - - - - - - - - -

evo 2 najnovija iz SD oglasa :

PRODAJEM IMT 539 2008g,kabina,kompresor.Cena 1200 Eura sa prikolicom. (telefon)

PRODAJEM IMT 539 kabina kompresor,2007g,prvi vlasnik.Cena 1800 Eura

http://www.polovniautomobili.com/oglas2701569/imt_539_i_prikljucci/ Evo jos jedan oglas od onog lika iz Pazove provalicete po kamionu i okruzenju isto kao oko onog 542 i vidite u kakvom je stanju i jedan i drugi traktor i ima jos par 539 traktora koji su takodje u oglasima pa odakle ,tj ko je lud da takav traktor proda za jeftine pare dabi ovaj imo lufta jos da se ogradi tu ,e to nemogu da razumem. Kod nas je u protekle dve godine ukradeno par traktora u Boljevcima covek uzo nov 539 na lizing zna sigurno neko za tu pricu kuca mu je na cosku na popularnoj kineskoj stanici ,i nije ga imo mozda godinu dana i dosli mangupi nocu i on cuje kerovi da laju ali vec je bilo kasno traktora nigde i zove par komsija i raporede se kolima trazili vamo tamo nigde ni kamiona ni traktora .

Eto srece da i kod nas vazi isti zakon, al ne bi pucao da ga ubijem vec da ga uhvatim,a onda bi molio boga da nije ziv. Najvise od svega mrzim lopove koji su obicno teski neradnici ili neki narkomani, alkoholicari... pa onda dodju da ukradu nesto za sta se covek mucio i krvavo stekao
:osmeh:
Ali necemo sad o tome, to je za neku drugu temu ovde je rec o IMTu

Nazad
Vrh