IMT

Da li je neko pravio sjedište za traktor 533-539?
Neko skroz pravljeno sjedište pošto ovaka koja se kod nas mogu kupiti za 50€ ne vrijede ništa. E sad ili je to što ja imam više kg, ili što je sjedište loše ne znam, ali da ne vrijede ništa u to sam siguran.

Da ti kazem jesam malo van teme ali nema veze ja sam prodavao zadrugara 500 e u perfektnom stanju 65 ks i na kraju otiso u smederevo na plac coveka koji proizvodi pelet za grejanje da gura komiljke navuce fergusona ko iz picke i imao je i papire i bio registrovan :) ej za 500 e!!!

Moj drug zimus prodao Normag(tako se valjda zove),sa neispravnim motorom za 350.Ja ga stavim u oglase za 500e,a njemu nista ne kazem,pocnu odma ljudi da zovu i neki ga pita za cenu a on lupi 350e jer nije znao da je u oglasu 500e i proda ga preko telefona.
Posle razmisljamo dal smo se zajebali,da nije mozda neki raritet,specijalna verzija,ili ko zna sta vec.

Sad sam pogledo tog 540 na oglasima i po mom misljenju jos je mnogo i 1500 e,zadnje gume skroz lose prednje skoro pa isto ,puco blok varen sto moze predstavljati problem i jos nema ni kabinu i kompresor. A pitanje koliko je i motor extra kao sto covek kaze. Pogledajte malo po oglasima koliko se krecu ponormalniji 540 i 542 pa ce vam biti sve jasno .

Gledao sam u oglasima na internetu 1500 evra imt 539 iz Panceva 2008. godiste . Da li je to realna cena ?Nesto mnogo malo kosta.

Nije valjda da jos uspjevju na tu foru nekoga zeznut,nekada se to u oglasima cesto pojavljivalo medjutim kad tamo odes prodat traktor ali ti nude drugi koji hvale na sve strane a ono krs teski,sto je najgore nemozes se od njih izvuc koliki pritisak vrse, prosto si prisiljen da kupis.

Sta toliko fali ovom 540, osim papira? za 1500eur solidan mali traktor za sejanje, prskanje, spartanje....sta moze da se uzme za 1500eur??? Tesko da moze nesto dobro osim nekog raspalog 533, a ovaj traktor mozda moze da zavrsi posao nekom na nekom salasu, farmi, pa i na domacinstvu...po meni nije skupo uz malo truda i farbe moze da se napravi lep traktor.
Druze fale mu sve cetiri gume koje nisu mala investicija i fali mu sto je puko blok motora i varen je. I ko zna sta mu jos fali kad se vidi uzivo :ppozdrav:

Imao sam kvar na 549,konusni-tanjirasti par,a u ponudi imam indijski(15 000 din) i IMT (30 000 din).
Sta mi vi savetujete,koji se pokazao bolje,da znam koji da narucim.Inace sam cuo da je sad IMT-ov bas loseg kvaliteta a i nije mala razlika u ceni...

Nije valjda da jos uspjevju na tu foru nekoga zeznut,nekada se to u oglasima cesto pojavljivalo medjutim kad tamo odes prodat traktor ali ti nude drugi koji hvale na sve strane a ono krs teski,sto je najgore nemozes se od njih izvuc koliki pritisak vrse, prosto si prisiljen da kupis.
Nije to bas tako,letnje vreme,upeklo a tebe hoce da prisile da popijes ladno pivo... nemoze te neko ubediti ako imas cvrst stav sta hoces...

Nazad
Vrh