Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bas nesto poput toga,parva stvar.
Druze ne samo sto je ruzno i ne prakticno nego i pucaju drzaci onog amortizera sto stoji na vratima, mnogo jadno i primitivno napravljeno na nekoliko komada sam vec prepravljao da se ne lomi. Cak i ti 539 novi tipovi "sto se prodaju kao novi" pitanje dali su novi ili remontovani traktori. Svaki ferguson koji nema znak IMT-a pored rucice za ukljucivanje kardana je stari traktor ko zna iz koje godine samo remontovan i prodaje se kao nov.Ne svidja mi se puno novi tip fergusona kontra otvaranje vrata na kabini....
Komsija koji je otisao u vecna lovista pre par godina,ima tj imao sad ima gospodja ehhe,fergusona 90god sa otvaranjem vrata obrnuto...znaci cim tad nije to bilo nesto dobro prihvaceno,zasto bi sad ovi novi fergusoni tako pravljeni,mozda im se svideo noviji ursus pa zato hehe,uglavnom ruzno i neprakticno.
Ako nije problem pošalji mi broj na PP,to će mi biti rezervna varijanta ako nenađem ništa drugo.Hvala.@danijella
Ima covek u Brankovini kod Valjeva koji pravi opruge po narudzbini telefonom i salje brzom postom.Ako treba br.tel.,napisacu
Ovo su Engleski traktori blage veze nemaju sa IMT-om.