pešut
Član
druze sve se moze kad se hoce i kad imas dobru volju i malo umeća sa brusilicom, busilicom i metrom.malo računanja,pitagorinih teorema a malo boga mi i list papira pa uzmes merku i ugao.sve se napravi.obrati pažnju na sediste samo.na visinu da ti ne udara posle o ove limove sa strane iznad ramena.ja sam moje podigao 12cm(toliko mi je dovoljno da ne udarim glavom o plafon a da se udobno sedi i radi)eno vidi se i drvena kocka tako sam najlakse podigao samo rupe provrteo i duzim šrafovima ušrafio opet za ploču hidraulika.kod tebe je sad direktno na poklopcu sedište
ako se bas budes resio da praviš slikaću ti i bez sedišta lepše se vide uglovi.bitno je da se dobro skroji da nema veliki luft ali da nigde ne zakačinje pa posle da lupa i tandrče.za zimu ovo je ko bog.mada nema ni prasine a imaću i prskanje sa njime sto po voću sto po polju.značiće puno
ako se bas budes resio da praviš slikaću ti i bez sedišta lepše se vide uglovi.bitno je da se dobro skroji da nema veliki luft ali da nigde ne zakačinje pa posle da lupa i tandrče.za zimu ovo je ko bog.mada nema ni prasine a imaću i prskanje sa njime sto po voću sto po polju.značiće puno