Bubu
Član
Ako ces da pravis merac nivoa goriva, najbolje je od drske za sirkovu metlu da napravis-prosto i brzo Pricam iz iskustva. Napuni pun rezervoar pa teraj i ne okreci se puno, nije to nista, 260 litara goriva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ja bih ugradio najradije vazdusne iz vise razloga (imam delove,cevek je pokaao kako traktor koci i idealni uradi jeftinije itd).A menjac i sve ostale komande su u sastrane ,zato mu se i divim kako je uradio.Postavi sutra sl traktora.pa neznam bas koliko je pametno raditi kočnice na te vazdušne cilindre.bilo šta da se desi ili otkaze i gubis kočnice načisto.a ima tu dosta stvari koje mogu da otkazu.na leru kompresor slabije pumpa,creva,ventili,klipovi....a verujem da nije teško na njemu da se urade hidraulične kočnice ali zasto to raditi ako već dosta ljudi prepravlja 560 na mehaničke.jednostavno kod mehaničkih ima manje stvari koje mogu da otkazu.ili radi ili ne nemoze nista odjednom da ti crkne bas tek tako
mislim ako ti bas zelis nije problem vrlo lako se to prepravi na hidraulične samo pokupis delove od nekog 560 i ugradis kod tebe sve na sraf pasuje mozda nadjes nekoga pa se i menjate.
vidim da je ovaj izvario polugu menjaca sa desne strane a sta mu je sa reduktorom?
ja sam juče konačno stigo da zatvorim moju kabinu pozadi.ugradio sam pleksiglas ispod zadnjeg prozora i na dole lim iznad poluga bas kao na ovim novim kabinama.još samo da nabavim neku veliku gumu da ukrojim i sve prekrijem, nema toga ovde moraću da skočim do Vulkana oni imaju raznih oblika i dimenzija.biće zadihtovana odlično već sada je razlika neverovatna.a dogodine ravan pod
i stepenice sam uradio.ima sada dva stepenika da mogu normalno da udjem izadjem
ako nekog interesuje slike moze sutra
evo da se ne mučiš,merač za brenu do 100lHEHEHE, nije nista JOK sad me lijepo nasmija...
Ali da znas da bi te i mogao poslusat... drska od metle se cini pravo dobar izbor, ali svakako cu izbazdariti rezervoar...
Čekaj zar nije kod 51xx peta direktna? Tu nema ubrzavanja. Zato i kažem ubrzati 4-tu jer razlika izmedju 3-će i 5-e je pristojna,a mnogi tako i voze da ne koriste 4-tu, pa bi njenim ubrzavanjem ona bila krajnja odnosno 4-ta i 5-ta bi zamenile mesto. Joj samo da je meni 5-to stepeni menjač na našem imt-u.... Ovako turpijam čitavih 27km/h. Ko Pavlovići,ne može brže jurimo 30!Siniša,pre bih ubrzao 5-tu
... pa bi njenim ubrzavanjem ona bila krajnja odnosno 4-ta i 5-ta bi zamenile mesto.