sinisa1979
Član
Si siguran da je baš to taj ulazni par zupčanika na slici člana Kićo?@Kico
Upravo tako. Clan Tesin je ugradio bas taj novi ulazni par zupcanika
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Si siguran da je baš to taj ulazni par zupčanika na slici člana Kićo?@Kico
Upravo tako. Clan Tesin je ugradio bas taj novi ulazni par zupcanika
Ljudi video sam na poljo forumu covek koi je modifikovao imt 558 i reso sve njegove manje ,a meni najbolja to sto je ugradio vazdusce kocnice.Znam samo da vazdusni klip pokrece mehanicke kocnice a nista mi vise nije jasno.Ako bi mi neko obasnio kako je to moguce prepraviti ili makar ugraditi hidraulicne koc.NAJVISE ME INTERESUJU ODGOVORI ISKUSNIH MAJSTORA KOI SU TO VEC RADILI
Da,dubina je 20-22cm,to je orano za setvu pšenice,mada isto tako ide i 27-28 koliko orem "duboko"...Spasoje, ili je petljano po menjacu ili ti se samo cinilo... 5. spora i 4. spora su jaaaaaako slicne u brzini rada... Recimo iz 4. u 5. i iz 5. u 4. bez kvacila kad god hoces traktor ni ne cukne... Za one koji ne znaju na IMT 51xx 4. nije sinhronizirana a 5. je...
Montoya: Meni se cini da je ovo oranje oko 20cm dubine u dosta susnim uvjetima... vjerujem da bi i moja Fahreta mogla tako orati, ali bolje mir. ono s mog videa je 30 cm duboko i nema ni govora da uopce saltam u brzohodne. Moze biti da je tvoj traktor jaci, posto vidim da imas Perkins motor a ne IMR...