sinisa1979
Član
Eno ti odgovor u tvojoj temi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bobo moze jos slika od brene u temi imt i nesto vise o njoj,koliko si je platio i to..
Nisam siguran dali je menjac njegov jer na menjac pise imt 555-03-901 pa sam pomislio da nije mozda od imt 555 ali neznam sta pise na drugim traktorima 558
IMT 558 (svaki)ima menjac od IMT 555 ili takozvane Rode.Zato na kucistu pise 555.xxxxxNisam siguran dali je menjac njegov jer na menjac pise imt 555-03-901 pa sam pomislio da nije mozda od imt 555 ali neznam sta pise na drugim traktorima 558
Imamo ga godinu dana,vec je pisano.Tri brzine,poluosovina tanka sa krupnim nutom vec nam je pucala i spao tocak,zeznuli smo se sto nismo odmah stavili debelu,motor Perkins 80 konja ima da menjamo i stavicemo IMR jer za ovaj dosta delova nema i ne odgovara sa domaceg motora,brz je ide ko metak,ore ekstra,vuce sve prikljucke kao igracku,kocnice prepravljene na mehanicke pa se vrti na dinaru,pali na pogled.Rodjak mi kupio imt 585 , šta znate o njemu ?