IMT

Nije montaža imao jedan na oglasu u Hrvatskoj Deutz motor ima promašaj čisti...
Torpedo broj 2..

bolje sa sirokim ako mislis da ne radis kultivaciju kukuruza i ostalih kultura....sve zavisi za cega mislis...

Pa neynam gdje bi ga mogo utjerati s 18,4 gumom....
Ja s njime radim oranje, tanjuranje i tako prikolice vuce radi po sumi...
A ovo drugo je za mali traktor...

577 nije univerzalan traktor,on je za ozbiljne radove gde treba snaga,veci prikljucak i posao pre gotov,a sto rece kolega za manje poslove mali traktor jer ce 577 u sitnim poslovima mnogo goriva progutati bezveze.A menjanje tockova nije zgodno,ko ga je skidao zna koliko je tezak zadnji tocak 577:osmeh:

Bome nas 5 dize gumu.
A ja sad imam mjenjat nove gume na njega uf al ce biti...
Jel ima za kupit nov alanser za imt 533 ...

Poslednja izmena:
Misliš točak? A što ga uopšte i spuštaš? Obično se negde nasloni točak i onda može jedan sam da manevriše istim. Što se tiče montiranja novih guma.... Uopšte ne treba da skidaš točak sa traktora. Lakše je zameniti gumu na "stojećki". Al ti radi kako hoćeš. Anlaser za 533-teško.

@mirko 015

Gresis da 577 nije univerzalan. Imam ih 2 komada i 3. se sprema. 533 koji je radio lake poslove svake godine radi po operaciju manje jer gubi trku i koristi se samo zato sto moj otac voli da vozi traktor bez kabine. Nije nafta dzabe potrosena, moze on da se uposli i u lakim poslovima pa da malo potrosi. Ko ne veruje, rad sam da demonstriram na prolece.

Moze veliki traktor da radi sve poslove i nece da trosi mnogo ,veliki je potrosac u oranju i tanjiranju ali tu je svaki traktor .Mi npr radimo sve poslove sa landinom 100 ks smesne su potrosnje za neverovati koliko malo trose a traktor 100 ks

Dok motor radi vide se sitni mehurići (pošto curi nafta pa je glava mokra) pored brizgaljke četvrtog cilindra na svakom taktu kompresije/sagorevanja. Da li smem ovako da ga vozim još neko vreme ili moram ovo što pre da rešim. Motor radi normalno, bez ikakvih problema.

558 je u pitanju.

Nazad
Vrh