IMT

Koliko vidim to sam i napisao u predhodnom postu nema potrebe za !!! .

Inače semerinzi na prednjim točkovima znaju da propuste ulje pa ih je potrebno menjati, nivo završne obrade nije na visokom nivou, a ni udobnost.
Sa ovim traktorom lagano moze da se radi 15h zemlje.

Izvini ali video sam da si napisao preporuka,a to bi trebalo obavezno izbegavati ...a uzvicnike sma stavio jer se ne radi o bezazlenoj stvari,jer moze da uzrokuje nimalo jeftin kvar pa za nekog ko ne zna... nemoj da se uvredis nisam mislio nista lose :ppozdrav:

Indijska je od 12hiljada do 17hiljada,zavisi od prodavnice do prodavnice,dok original je od 20hiljada na gore. Znam zato sto sam pred leto radio glavu 539,dobro se pokazala indijska glava...
Tafe traktori su lepi,samo mi se ne svidja kako su zavrsili deo kod alternatora,trebali su isto kao i starijim fergusonima,ako se ne varam tafe ima i pozadi sedista bocu za vazduh. Davno sam ga gledao.

znali ko posto je kod vas glava za motor od traktora imt 533

Postavi pitanje na mtrsolarevic@yahoo.com ili pozovi na
013/830 283
013/835 076

Ja sam skoro kupovao glavu za 539 ,najpovoljniji su mi bili,a salju kurirskom sluzbom,tako da nisam imao posrednike.Recimo za praznu glavu su mi ovde trazili 150 eura najjeftinije,a kod njih je puna 145 eura.Indijska je povoljnija,ali ne pasu brezoni,pa sve rupe moraju ponovo da se buse,a onda to dodje malo i skuplje.

Trebalo bi da remontujem pumpu hidraulike na imt577...da li se isplati remontovati ili kuputi novu?
Ako neko zna cene novih ili cenu reparacije....

Pozdrav drugari!
imam problem na imt 539, kad podigne maksimalno, onda cakce pumpa, i ne drzi vec po malo ljulja, gore-dole, onda malo spustim, i ok je. Dali mora nova pumpa ?

probaj prestelovati maksimalnu visinu dizanja na onom srafu na kvadrantu.moguce da se pomerio.ručica ona okrugla i ne treba da ide do kraja poluge imaju granicu dokle se maksimalno dizu posle toga se pumpa napinje ali vise dizanja nema.ima u onom radioničkom uputstvu kako se tačno steluje visina ne sećam se za 539 tačno

Trebalo bi da remontujem pumpu hidraulike na imt577...da li se isplati remontovati ili kuputi novu?
Ako neko zna cene novih ili cenu reparacije....
Najbolje da vidis u Prvoj Petoletki Trstenik ja sam kod njih kupovao nove za 5106 pre dve godine zupcasta je bila oko 450e a klipna nesto jeftinije ali evo nemogu racune da nadjem tacne cene da napisem.Najbolje ti je da ih skines i brzom postom da im posaljes i onda ti oni jave sta je najbolje nove ili remont i ako ih remontuju odrade ih vrh. Evo i brojeva tel:037/711-511,037/714-051!

evo radova od subote.slikano telefonom ali vidi se poenta.
napravio sam ove drzace za stopke pozadi

sad izgleda totalno drugacije

a ovako konačno izgleda unutra

gore je većina prekidaca. za svetla zadnja, ova u kabini, brisac i jedan rezervni prekidač ako mi još nesto padne na pamet.gore sam uradio i jednu kutiju sa osiguracima za svaki slucaj.ima upaljac, otvore za ventilaciju(za sada nema ventilator nikakav mozda nekad neki iz kućista racunara),ovo svetlo se pali kada se vrata otvore i muzika naravno.
cekam da konačno zatvorim ono pozadi pa i krila da iztapaciram.unutra je dosta tiše sada nego inace sasvim se normalno cuje i muzika i razgovor.još samo odozdo da to sredim nema se vremena ako hoce ova kiša još malo da pada da to zavrsim konačno priterao sam ga do kraja ali izgleda slaba vajda ovako cu u setvu.

svaki komentar i predlog dobrodosao

pa da tu bi trebalo da se smesti moze i osvetljenje da joj se izvede mada i nema potrebe ovde nisu bas toliko rigorozni sto se tiče tih sitnica.nisam hteo na krila da je stavljam kvari mi koncepciju i simetriju:osmeh:

Postavi pitanje na mtrsolarevic@yahoo.com ili pozovi na
013/830 283
013/835 076

Ja sam skoro kupovao glavu za 539 ,najpovoljniji su mi bili,a salju kurirskom sluzbom,tako da nisam imao posrednike.Recimo za praznu glavu su mi ovde trazili 150 eura najjeftinije,a kod njih je puna 145 eura.Indijska je povoljnija,ali ne pasu brezoni,pa sve rupe moraju ponovo da se buse,a onda to dodje malo i skuplje.

Ne mora se razbusuje rupe nove...kod mene je indijska glava,jedino sto je promenjeno je to da za temperaturu nije kod grejaca nego vise blize hladnjaku,i ako se dobro secam dva srafa nisu vracena zbog nekog drzaca,jer indijska glava se razlikuje u sitnicama.

rupe se razbusuju jer navoj nije isti u glavi kao na brezonima.razlikuje se nije standard.isti problem sam imao i sa novom osovinom hidraulika onom koja nosi ramena poluga.morao sam da razbusujem i narezujem novi navoj na ona 4 srafa sto idu sa strana ima neki cudan korak i mislim da je za 5 desetih uza rupa

Ko zna,mozda se i razlikuje pojedine serije glava....ne razlikuju se dzabe toliko u cenama. Mene puna glava kostala 14hiljada

Mirmag pumpe remontuje čika Pera iz Sr.Mitrovice za celu gamu IMT i M.F traktora.Kod njega je poželjno odneti i ploču hidraulika da i nju proveri i našteluje.

Set za remont h.pumpe u Jusel-u 5400 din. + majstor. Sutra remontujemo, pa cemo videti koliko ce do kraja kostati!

Nazad
Vrh