Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nema zasto da napadaju ko nije vozio taj traktor po planinskim predelima ne moze da kaze nistaNe spominji Rakovicu ima sad pola foruma da te napadne
Rano je govoriti da li su dobri ili ne, tek treba da se dokažu...
Pisao sam ranije o srcu diferencijala kakav sam ja narucio (smuvao) da mi urade... To sam cuo da planiraju da uvedu kao standardnu opremu,navodno vrsili neke testove i pokazali se... To mi prica pre neki dan serviser koji mi je radio prvi servis. Sada ima oko 80-tak sati ako se nevaram, radi dobro, ume muski da potegne, ko planira da kupuje nesto slicno nece se sigurno prevariti. Pisao sam ranije omogucnostima fabrike IMT i njenim kapacitetima, i mom iznenadjnju toga sto sam video. Mogu oni da naprave samo ih ekonomija i tajkuni unistise. Imaju kapacitete "mamu im njinu", samo sto nemaju sopstvenu proizvodnju elektricne energije...
Jos mi je u planu da mog momka ozenim sa jednom Rajkom u toku ove ili iduce godine.
Namestio danas podbijanje tockova na 540,nisam dobro postavio preku gurajucu sponu na traktor kad sam ugradjivao hidro volan,malo brusilica i aparat za varenje i resena stvar,sad ide kao lud.Sta cu kad ne mogu da potrefim iz prvePitanje za cika Velju jel i na tvom 540 podbijaju tockovi kad namotas pun ajnslang?Naprimer kod mene kad namotam pun desni i kad se krecem levi tocak se vise vuce nego sto okrece,cupa zemlju ispod sebe,kao da oce da otkine rukavac.Tockovi su nastelovani stroga paralela.
I ja cu na moj 540 kasnije da ubacim reduktore od 558,560,577,odgovara sve sraf na sraf,prilagodim felnu i to je to.Velika mana na ovim traktorima je sto nema bocne reduktore ili ti planetarce(po pravilu).Bice malo siri za 15cm i naravno bice stabilniji i moci ce da se vrti na kocnici mnogo bolje jer sad ne moze.
Nisam video ovaj zadnji post za kardan,ali nema veze kolega sve vec rekao.