IMT

A sto smanjivati ajnslag?? :sta:
Ne smotas do kraja i problem resen,bar kod vas kao i kod mene samo ukucani teraju traktor nemam radnike traktoriste pa da tera ko kako hoce.

Pa i ne treba ali kod mene znaju braca da teraju,a oni to i ne obracaju paznju,pre ce puci rukavac nego sto ce primetiti da podbija:osmeh:

Kod mene je dok je bio mehanicki otkidano 10 puta,vareno ali dali je to na pravo mesto sad zavareno boga pitaj,sad ce mo da vidimo sa hidro volanom kako ce da bude.

Imam osjecaj da se i ja javim...

Ajmo redom:

540: Dobar traktor, pre jak zadnji kraj za ostatak. U oranju je dosta dobar. Za sitnarije rodjen, pregledan, visok...
542: Jedan od vecih promasaja IMT tvornice... Motor slab za tezinu traktora (pricam o novijem 542) potrosac u tezim radovima, anslag malen nezgrapan nekako. U transportu trosi dosta...
549: Jedan od bolesnijih IMT proizvoda, takodjer... Boluju na 4. i 5. brzinu, 90% ovih traktora tvornicki dolazi s losom 4. brzinom i nizbrdo kad ga samo malo pogura neki teret izbacuje... Jos nisam upoznao vlasnika 549 koji nema ovaj problem... Takodjer kazu da je diferencijal slaba tocka na 549, a ja znam i zasto... Konji koji ih sastavljaju stelaju zazor od oka i kod mene tu ima lufta da te glava zaboli... "majstori" kazu da pri stelanju treba nastimati zazor da prodje novinski papir da se ne osteti, a kod mene mogu prci citave novine skup s 7-dnevnim TV programom... Ovo moram rjesavati pod hitno, no nikako da se nakanem...

Tako da ste svi u pravu, a sve ovisi najvise od tvornice, a dosta toga i o odrzavanju traktora... Eto, ja imam nakanu svoj rastavljati i stelati zazor diferencijala, sto NIKOME u mom selu ne bi padalo na pamet. Cak i covijek koji mi odrzava traktore kaze da je to "dobro" i da "nije strasno"... Vjerovatno da izbjegne sarafanje, pa cu ja to sam odraditi i bez njega...

Taman pregledam diferencijal, ali mislim da je tu sve OK za sad...

Blokada mi radi dosta dobro i kad je malo vlaznija jesen, orem sve pod blokadom. Nikad nisam cuo da je nekome otisla blokada na i jednom malom IMT-u... Jos ima vremena ;)

Jeste jaci ovako na izgled i to je ok ali brzo odlaze aksijalni lezaji,biksne u rukavcu,centralni bolcn.Pretezak je.

zar nije lepse da su ostali u ovoj boji
001.jpg

nego u ovoj ?

002.jpg

Pa za te pare ako već nevalja da je makar lep na oko:haha:.Šalim se ja imam imt 533 malo mu se izgrebala farba ali do sad nije rađen i radi ko bog.A voleo bi nešto ovako pa makar i u zelenoj boji:haha:

Pa za te pare ako već nevalja da je makar lep na oko:haha:.Šalim se ja imam imt 533 malo mu se izgrebala farba ali do sad nije rađen i radi ko bog.A voleo bi nešto ovako pa makar i u zelenoj boji:haha:

Imas ih i u zelenoj boji sa Deutz motorom. Ne znam koliko je traktora proizvedeno ali su retki.

fla0m3xrxvhkgxkv.jpg

Ali nema traktor odmah vec za godinu dana,a ako oces odmah das 30% vise i odmah ga dobijes.To je takva prevara od strane IMT-a i njihovih prodavaca da nemam reci vise

Za 90 dana dobijes obavestenje da ce da bude za 90 dana,ali jos.Posle opusteno zaboravis i sta si narucio i kad stigne prosto se iznenadis da imas uplacen traktor.:haha:

ovih 549 dw crvenih ima u mom kraju pokazali se jako dobro,terao sam te traktore i ne bih imao nista protiv da imam jedan pred kucom za manje poslove zbog potrosnje i medjuredne obrade krompira

Nazad
Vrh