IMT

uh mirko sto me stresiras :sta: mada stvarno ne bih da ispadnem :svinja: ...mozda ti dobro zboris ali 82-ka je 19.000e pa jos malo da dodam ravan most- 22.000 i to vec uveeliko prevazilazi moje mogucnosti....ali verovatno mudro zboris

Rakovica se drzi jos uvek jako dobro i izvozi u afriku odlicno,a IMT je potonuo do samog dna i nije neka sigurna investicija.Toliko o domacim proizvodjacima.

mirko prjatelju da ti kazem i rakovica od 75ks mi je pala na pamet tj bila je opcija ali su mi rekli da je to bezmalo isti motor(i577 i rakovica) a ovde neki ljudi imaju rakovice ganc nove-zale se na njih ....a hvale 577...bice da je to subjektivno sve tj kako kome dodje tako prica

Sto s tice kvaliteta tu je to isto po meni,decije bolesti moraju svi nasi traktori da prodju a posle dobro rade.Neznam sta da ti kazem,kako ko voli,kod mene je naprimer Rakovica i 539 broj 1,u ravnici 577,560,tako da je to od mesta do mesti i od navika vozaca za neki tip traktora.

Traktori su dobri,tu nema zamerke,ali rokovi isporuke i pare u napred su veoma veliki problem.

---------- Poruka napisana u 00:51 ---------- Prethodna poruka je at 00:36 ----------

Kao sto sam obecao nastavak,IMT 5132,sumski traktorcic,Perkins motor 140KS.

414201190319pm.jpg
uh,što bi voleo da imam ovoga

ljudi, imam pitanje, kupio sam 565 pre mesec dana i lipa mu pumpa hidraulika kad podignem, jel to normalno? i pusta ulje pozadi na sastavu traktora i produzetku
od vratila

Ovaj imt 534 bi bio prava stvar , nisam ni znao da je postojao...ej sta uradise od onolikog giganta :sjasi:

na svim mojim imt-ovima koje sam imao uvek lupa pumpa kad podignes pod velikim opterecenjem. tu mislim na punu prskalicu vode, sejacicu punu semena itd.. A to sto pusta ulje, probaj da dotegnes sve srafove na sastavima traktora, desi se da zaborave da dotegnu u fabrici

---------- Poruka napisana u 14:55 ---------- Prethodna poruka je at 14:48 ----------

Jel ima neko informacije o malom IMT 555 dv, ovom sto je sad bio izlozen na sajmu? Nisam uspeo da uhvatim nikoga iz IMT\AgroRida za detaljnije informacije. Jel to varijacija na temu 549, da li ima jaci hidraulik, masa i to tako?

Inace sto se tice diskusije o kvalitetu IMT traktora u poslednjih par godina... 2004 cale uzeo 539 sa bugarskim motorom od 40 i kusur konja. malisa je azdaja, stvarno. od intervencija na njemu jedna lamela promenjena, i zamenjena vodena pumpa pre 2 godine. takodje pretresen je prednji most, malo se rasklimao posto malisa nosi prskalicu, sejacicu za zito i kukuruz i prilikom toga mnogo cupka na putu do njive. nije bilo ozbiljnih kvarova. jedina zamerka je sto su ima blatobrani izgleda stajali negde napolju i samo prefarbani onako zardjali, pa je levi istrulio duz noseceg stuba. sat mu je stao letos na 3000+. traktor nije ni malo stedjen, radi sve sem oranja i tanjiranja. zadovoljan korisnik :D nadam se uskoroj zameni za gorenavedeni 555

danas zvao agrorid-ima na lageru 577 dv -njegova cena je 20.500e plati i vozi dok ova sajamska cena od 16.500e ide po sistemu-"uplati ceo iznos mi narucujemo kod imt-a sa rokom isporuke 45-60 dana.... uplatite sto pre jer uskoro cena ide gore"......e sad ko jos sme da uplati unapred nesto i da ceka od neke tamo sumnjive firme- imt kao domaca firma nece nikad ni da se oporavi kad sve prodaje preko " exkluzivnih distributera "...nista od 577 dv !!!!!

To mi tako smrdi na neku tesku prevaru,pazi ima na lageru odmah ali za vece pare,samo 4000 vise.
Ili kupi polovan traktor,ili novu Rakovicu,ili kineza,ili Rusa,ili ......

mirko kad si vec tu-danas mi komsija predlaze rakovicu-imas li ikakva iskustva sa njima? ja cak nikog ni ne poznajem ko je ima? sad bas listam-75 konja sa prednjom vucom,ima neka novija i starija kabina ali vidim da ima i neki turbo od 110 konja ali nema cena za njega:sta:

Ljudi odoste van teme. Postoji tema o rakovici.
R 75 dv sa servom, kao i da ga nema...

Nas kolega Razarach ima divna iskustva sa isporukom novih IMT traktora.:osmeh:Kako sluzi masina?

Mazan,kod mene je ovih dana stiglo dve R76DV sa kabinom,mislim da su oko 14000 eura bile na kredit,nemoj me drzati za rec za cenu.A sto se tice hidro volana na Rajki to se mota noktom na malom prstu,e sad mozda je kod nekog nesto crklo pa zeza stvar.
Ako te jos nesto interesuje za Raketu slobodno pitaj u temi IMR i dobices detaljne odgovore iz prakse i teorije.

A što jes jes, načekao sam ga se 328 dana od uplate. Pozdrav Mirko, za sada ima oko 80 sati radi super, za sada sam zadovoljan. Ne znam da li je sve u redu, prosle sedmice star traktor (R 76 DV) pet meseci i ja sa mojim tovarim štalsko, a sa Rajkom razvlačim, e tada sam to primetio. Ujak kaže kada sam mu vratio traktor, pa malo diskutovasmo, da je tako od poćetka, e sad ja ne znam... I ja sada tražim neku rajku 65 bez kabine, ako letos ne nađem nešto da valja, ono će biti na zimu nova...

Usput Mirko vidim da si prodavao 540, jel otišao i koja beše cena, znam da si ga skockao u fulu...

---------- Poruka napisana u 22:17 ---------- Prethodna poruka je at 22:11 ----------

Kolege pre par stranica prolete par sličica novih IMT-a sa sajma, ima li još neko nešto za postaviti. Na žalost poslednjih nedelju dana zaglavih u Somboru i ne stigoh da odem u NS.

Nazad
Vrh