IMT

Pa plase se da nesto ne odpadne kad se ulazi u kabinu,ili nedaj boze da spadne kabina sa traktora kad se covek uhvati za nju da udje.Nikad se nezna,zato katanac i mirno se spava,nema nastradalih na sajmu.

Samo pogledajte farbu na traktorima IMT,ni jedan nije ofarban kako treba,vrata na haubi za sipanje vode i nafte,na sredini imaju udubljenje,na nekom je casica od ac pumpe zalepljena sa nekom trakom sirokom,da ne ispadne valjda,ma strasno!

Te trake su one papirne trake jer su traktori farbani tik pred sajam u petak je farba skoro ostajala na prstima,mnogi delovi su zamazani onako slucajno i rutinski.
Mada ni rajka nije bolja.

Ja sam u DF M620 proveo sigurno 5 minuta. Sve sam precunjao i pogledao. Niko mi nista nije ni rekao. Naravno da necu kupiti traktor od 65+pdv, ali to je bar prilika da se upoznam sa masinom pa nekad ko zna. Ovako cemu sluzi sajam ako je sve zakljucano?:sta:

Te trake su one papirne trake jer su traktori farbani tik pred sajam u petak je farba skoro ostajala na prstima,mnogi delovi su zamazani onako slucajno i rutinski.
Mada ni rajka nije bolja.
Tako je i Rajka ima modnih detalja sa papirnom trakom,tako je kod nas,sto mora da se skida traka posle farbanja.

Pogrešna poslovna politika mnogo košta IMT, korupcija u administraciji i komercijali je mnogo veća čim klijente upućuju na nekog posrednika, ili ne smeju ili rade za neku proviziju sa zastupnicima njihovih traktora, to koristi pojedincu ali ne i fabrici tj. društvu. To o čemu pričate me podseća na 1993. kada je moj deda krenuo u Novi Beograd po 539, jer ga nije bilo u okolini ili je bio malo jeftiniji od rajke, kad je stigao u fabriku rekli su mu da nemaju taj traktor i da moze da čeka, a on ih pitao a ovi pored ograde, to je agrovojvodina kod njih mozes da kupis, mislim da je ta poslovna politika jos i posle 20 godina. Inače cenim IMT i IMR, ove godine neću na sajam, ali čisto bih pogledao njihovu završnu obradu na niskom je nivou, kao i materijali u kabini, treba malo da pronađu bolje materijale i rešenja ergonomije buke i rukovanja, inače kad bi se malo zauzeli marketing i komercijala fabrika bi stala na noge samo da više obrate pažnju na povratnu informaciju korisnika. Ovako su zatočenici tog zemljišta i neke interesne grupe koja hoće jednostavno da ostvari svoje interese.

Сајам је добро место за упоређивање ни на једном страном трактору нисам видео да је нешто везано жицом као код имт а одливци кућишта диференцијала ко да су тесани секиром ,шта вреди што хауба има нову линију и ознаку с када је остало све старо,ови на сајму су састављени изгледа од онога што се нашло при руци, на једном су дебље полуге за дизање на другом тање,жалосно ја, не видим опоравак имт а мислим да су они на пола провалије .

Сајам је добро место за упоређивање ни на једном страном трактору нисам видео да је нешто везано жицом као код имт а одливци кућишта диференцијала ко да су тесани секиром ,шта вреди што хауба има нову линију и ознаку с када је остало све старо,ови на сајму су састављени изгледа од онога што се нашло при руци, на једном су дебље полуге за дизање на другом тање,жалосно ја, не видим опоравак имт а мислим да су они на пола провалије .

To je već oproban recept.Upropastiti firmu i onda je prodati "kumu" za male pare.

Dzaba sajam,ovo je inovacija,motor vazdusnjak,dva klipa,egipcanin.
4zvlz5.jpg

yf18h.jpg

Evo me kao sto sam obecao,krecemo prvo od malesnog 528
(kliknite na sliku za veci prikaz)

S
ledeci je 536

E
vo jako zanimljivih 545 i 549 sa jednom jako lepom kabinom

Nazad
Vrh