IMT

2rrwdoo.jpg

2ykhlj8.jpg

Kakav je to 549?

Lijepo je kad nešto izmjene vidi se da napreduju a ne da su ograničeni...
Jel ima kakv jači motor ...
Eh ništa ne napišu na svojoj stranici u novostima toliko traktora a oni niš...

Dzaba mu oni stavljaju nove haube,kabine i sve drugo kad im treba vecnost da ga naprave i isporuce,zaboravi covek da je narucio(kupio)nov traktor.IMT je propao totalno,ali totalno i nedaj boze da se ujedini sa Rakovicom,da i njih upropasti jer oni jos nesto rade,ako nista isporucuju traktor za mesec dana ili cak odmah.Zato se masa ljudi odlucuje za Rakovicu,Belarus,Kineze,jer svako ko da pare za nov traktor ma kakav on bio i kog kvaliteta,ocekuje da ga dobije u nekom razumnom roku,a ne za godinu dana.

Ja mislim nista,znam sta znace Rakovicine oznake,ne menjaju ih 20 godina a IMT ih menja kao kauboj konja,sad su stavili kao Rakovica"S".

Ne razumem,kod mene stiglo 3 Rakovice neki dan,odmah preuzete po potpisivanju ugovora,moj drugar iz komsiluka je bas uzeo.Ja sam juce zvao za 47-cu,nemaju je na stanju ali moze brzo da se dobije,65-cu su mi nudili ako ocu mogu odmah da je preuzmem,cena 8800 na kredu bez kamate.
Kad sam pitao za IMT 565 rekose mi da zaboravim ili da cekam minimum pola godine,a cena strasna,tri rakovice,dva 565.

Znam ljude koji su cekali na imt i po godinu dana,zbog tog razloga sam uzeo imr 76 a ne 577. mi cekamo rakovicu vec dve nedelje ,i diler mi je rekao da ce da stigne posle sajma

Nebrini dobijas sigurno,malo je guzva za Rakovice,dosta je trazena pa najvise rade 65-ce,a na 47-76 se priceka do mesec dana plafon.
Jedan iz mog sela odustao od 539,covek cekao 7 meseci i sad se juri sa njima da mu vracaju pare i sto cuda,covek poludeo,najobicniji 539 klasik.
Dobri su IMT,tu nema diskusije i sam sam vlasnik, ali su neodgovorni do ja....a

Znam da nije problem,rekao mi je da ce stici do sajma mada ja nisam ni ocekivao da ce to tako brzo.pa je sad nastao manji zastoj zato sto su morali da sklope 16 kom za sajam. Meni nikako nije jasno da imt treba aj da ne kazem godinu dana,i 6 meseci je mnogo ,da sklope traktor.

Svašta kakvo čekanje i plaćanje unaprijed nemogu da vjerujem ? Ovde odeš u trgovinu platiš ili kako već , sjedaš u imt i voziš kući . Samo još fali na ovoj krizi da se daju pare u naprijed pa nije droga il kurva.

Rasulo u IMT-u,sami su krivi do odredjenje granice.Rakovica je drugacije nastupila,proizvodimo i nudimo to sto smo radili ranije i za to smo sposobni,a IMT nudi sve zive kombinacije,oces drugaciji diferencijal,oces ovaj ili onaj menjac,motor,limariju sad novu(a ni za staru nisu sposobni)i tu se totalno pogube i zapocnu sve a ne urade nista jer dosta zavise od drugih za delove dok IMR vecinu stvari proizvede sam.

Kod nas i za kes i za kredit ima da cekas na IMT.Vec se raspitao i to dobro.

Ma ko je lud da plati unaprijed tako mu i treba...
Ovdje rješiš papire i imaju rok isporuke kad reču tad mora biti.

To je kad IMT radi za izvoz,ali zato domace trziste trpi,to jest zbog toga ga ovde i ne kupuju vise,kao sto rekoste,pare odmah,traktor odmah.

Nazad
Vrh