IMT

Treba mi za voce,sad imam 540,fergusona necu jer je lagan pa ga gura bocna freza kod mene u brdu,a 47 je kao rodjena za moje potrebe oko voca,okretna,ostra na gasu,dobar menjac,blokada.Za ostale radove oko oranja ce da bude neki 560,565,577...a mozda nova Rajka 76S klasik.

Izvinjavam se sto vam ometam trenutnu temu, ako zna neko gde mogu da nadjem semu instalacije za imt 533 noviji tip sa jednim akumulatorom? Imam staru ali je malo nejasna posto treba da povezem alternator!

necu moci ove godine na sajam pa me interesuje ovaj imt 549 dw ciji je motor i naravno cena trebao bi mi za krompir najvise jer ne mogu da radim sa rakovicom prskanje ogrtanje ....

Ajde ako se kome bude dalo ako bude na sajmu malo da poslika ove imt iznutra i baci par slika...
Eh da ja bar mogu do sajma doći...

Svi IMT-ovi su zakljucani sem 577,a i svi su isti unutra sem onog 550.11,ta oznaka mislim,drugaciji satovi i ravnija kabina,ostalo braca blizanci!

Valjda se boje da ne ukrade ih neko...
550 11 je drukčiji a 2050 je opet drukčiji za razliku od 549.

Ima i jedan 539S koji ima drugaciju unutrasnjost nego ovi ostali modeli... volan je vodoravnije postavljen i satovi istto tako... Mislio sam da je to traktor uskog traga, kad ono obican 539...

Koliko sam vidio, samo taj jedan 539S ima takvu unutrasnjoost, ostali su bili normalne O.L. linije ko i moj 549...

---------- Poruka napisana u 22:03 ---------- Prethodna poruka je at 22:00 ----------

Ko kaze da nema slika...

Kisa padala u nedjelju, pa nisam slikao skoro pa nista, ali ovo o cemu pricam jesam:

Zar je moguće da IMT kao fabrika nije izašao na sajam, skoro na svakom traktoru je nalepnica Agrorid i svuda su njihove reklame na tom štandu :sta:

Da ali onaj 549 s ima tapicirane izgleda iznutra blatobrane nešto slično kao 550 koliko vidim na slici.
A onaj 2090 mi je najbolji...

Koliko sam ja upoznat da IMT kao takav mora raditi preko nekog posrednika da oni sami direktno nista ne mogu (ne smiju)... Tako da agrorid ili neko treci prodaje traktore i prikljucke u ime IMT firme...

Ima i moj 549 iznutra tapecirane blatobrane. To je standardna oprema u novoj liniji traktora, bar je bila kad sam ja kupovao...

Zasto niste trazili da vam otkljucaju traktor ako te zeleli da pogledate ?? S jedne strane ih i razumem,ipak zamislite koliko ljudi obidje sajam i kad bi svi ulazili i izlazili iz trktora... Pa kako rakovica prodaje traktore u fabrici?? Inace i mi kad smo zvali fabriku imt uputili su nas na agrorid

Pa zato Rakovica radi,a IMT propada.Mislim,nemoj da se ljutite ali poslovna politika im je zajebalo vek:haha:

@vlada90 Kod Classa su svi bili otkljucani i Deutz fahr,i ljudi izlazili i ulazili pa nista,a zakljucali pisljivi IMT,po meni budale!

Nazad
Vrh