IMT

Na to zemljiste na kom se nalazi IMT su mnogi bacili oko. Jedno od resenja za IMT je ujedinjenje sa Rakovicom i izmestanje fabrike. Kako ce se sve zavrsiti... Verovatno posle izbora dobija krajnji epilog :osmeh:

Da već vidim rješenje prodaš zemljište...
Imt toboš izmjestiš ma na kraju ode imt u k......
To će izgleda biti kad ljudi ne znaju cijeniti što valja...

Na to zemljiste na kom se nalazi IMT su mnogi bacili oko. Jedno od resenja za IMT je ujedinjenje sa Rakovicom i izmestanje fabrike. Kako ce se sve zavrsiti... Verovatno posle izbora dobija krajnji epilog :osmeh:

Zalosna vijest za nas obicni narod.Gdje god ista slika.Juga se raspala ka navodno nije mogla opstati .

Danas kad su je sjebali mi "obicni narod" u istom polozaju.Njih u vladi stitinjak jeb... ,a nas milioni se kupamo.

@lisnik
Ko je kad gledao obican narod? Tako i ovde, gleda se samo interes. Sreca u nesreci sto je stanogradnja malo usporila tempo, usled smanjene prodaje stanova. Da se to nije desilo, verovatno bi na tom zemljistu vec nikao Delta City, Belvil 2, ili ko zna sta...

danas sam bio na sajmu ali pored toliko pogledanih masina i cena sve mi se pomesalo.a nisam bio toliko zainteresovan za kupovinu imt(iako sam veliki fan i postovalac srpske industrije)vise sam se fokusirao na mtz...msm da je tacna cena 17 600 eura...

Juče je bilo interesantno na standu IMT-a... Jako su bili ljubazni... Ja ušao u kabinu modela 2050 (zaboravili da ga zaključaju), baš me zanimalo kakav je traktor, kakva je kabina, samo što sam seo kad dotrča jedan njihov radnik i bukvalno me istera iz traktora. Nije prošlo pet minuta, kad odjednom počeše da otključavaju sve traktore, pootvaraše sva vrata... Ja začudjeno gledam, ne znam šta se dešava, kad ono dolaze Tadić, Pajtić i Petrović... Kad su prošli, ovi pozatvaraše i zaključaše traktore i pobegoše u hlad...

Oko 15000 je 577 dw,danas gledao cenu 14900 tako otprilike,a ima i kasiku,mislim da nije uracunata u cenu,sedeo u traktor jedan veliki minus zavrsna obrada nula!

Ма то су субвенционисане цене за домаће тркторе (-25% до 40 кВ, -21% преко 40 кВ) "до утрошка средстава предвиђених буџетом за 2012. год.".
Не праве јер немају пара да купе репроматеријал. Сваки је различит јер их буквалоно праве ручно од разних материјала.

2rrwdoo.jpg

2ykhlj8.jpg

Kako sad 14 900 kad smo mi kupovali traktor ,kad smo pitali za cenu 577 bio je 20 000?? to je razlika od 5 000 e
Рекламни флајер Агорорид: трактори, пнеуматске сејалице, берачи, цистерне за осоку, једноосовинске приколице, тастурачи ђубрива, житне сејалице - попусту 2.000 - 5.000€.

Nazad
Vrh