Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na to zemljiste na kom se nalazi IMT su mnogi bacili oko. Jedno od resenja za IMT je ujedinjenje sa Rakovicom i izmestanje fabrike. Kako ce se sve zavrsiti... Verovatno posle izbora dobija krajnji epilog![]()
jel u secanju od ovogodisnjeg sajma ili... sa pdv cena ?cena 577 na sajmu je msm 17k e ...mozda gresim ali mi to nekako ostalo u secanju...
to je stvar estetike samo po meni nema veze dal je u sredini ili s desne strane... ovako kad je u sredini mozes saltati s levom,desnom ili s obe rukeDzabe njima sto su novi modeli ,a menjac im jos stoji izmedju nogu........
....mala sala.Meni se svidjaju ovi traktori,ali koliko vidim treba dugo da se ceka na isporukuto je stvar estetike samo po meni nema veze dal je u sredini ili s desne strane... ovako kad je u sredini mozes saltati s levom,desnom ili s obe ruke![]()

jel to cena sa pdv i sa uracunatim subvencijama i popustom ?Oko 15000 je 577 dw,danas gledao cenu 14900 tako otprilike,a ima i kasiku,mislim da nije uracunata u cenu,sedeo u traktor jedan veliki minus zavrsna obrada nula!
Рекламни флајер Агорорид: трактори, пнеуматске сејалице, берачи, цистерне за осоку, једноосовинске приколице, тастурачи ђубрива, житне сејалице - попусту 2.000 - 5.000€.Kako sad 14 900 kad smo mi kupovali traktor ,kad smo pitali za cenu 577 bio je 20 000?? to je razlika od 5 000 e