Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na to zemljiste na kom se nalazi IMT su mnogi bacili oko. Jedno od resenja za IMT je ujedinjenje sa Rakovicom i izmestanje fabrike. Kako ce se sve zavrsiti... Verovatno posle izbora dobija krajnji epilog
jel u secanju od ovogodisnjeg sajma ili... sa pdv cena ?cena 577 na sajmu je msm 17k e ...mozda gresim ali mi to nekako ostalo u secanju...
to je stvar estetike samo po meni nema veze dal je u sredini ili s desne strane... ovako kad je u sredini mozes saltati s levom,desnom ili s obe rukeDzabe njima sto su novi modeli ,a menjac im jos stoji izmedju nogu........
to je stvar estetike samo po meni nema veze dal je u sredini ili s desne strane... ovako kad je u sredini mozes saltati s levom,desnom ili s obe ruke
jel to cena sa pdv i sa uracunatim subvencijama i popustom ?Oko 15000 je 577 dw,danas gledao cenu 14900 tako otprilike,a ima i kasiku,mislim da nije uracunata u cenu,sedeo u traktor jedan veliki minus zavrsna obrada nula!
Рекламни флајер Агорорид: трактори, пнеуматске сејалице, берачи, цистерне за осоку, једноосовинске приколице, тастурачи ђубрива, житне сејалице - попусту 2.000 - 5.000€.Kako sad 14 900 kad smo mi kupovali traktor ,kad smo pitali za cenu 577 bio je 20 000?? to je razlika od 5 000 e