IMT

Netreba da skidas brizgaljke,samo ubacis u 3 direktnu i guranje napred-nazad i nastelovani cas posla.

Ti ili si jači od komšije i mene zajedno, ili guraš traktor drugim traktorom, ili je nešto treće u pitanju. Ja ne mogu ni da pomerim traktor izbačen iz brzine na ravnom betonu ako je stajao u mestu dan-dva (možda su mi gume malo mekše), a od obrtanja motora nema ni govora. Jedini način da ručno pokrenem motor je da podignem jedan točak i da na taj način koristim i diferencijal koji onda vrti motor dva puta sporije, tj. dva puta lakše. Naravno, sve to u 3. brzini.

vasulj,pa kako ne mozes,ja i burazer smo ih nastelovali tako na stotine,guramo mi to kao nista,samo uhvatimo za krampon i potezi.Mozda kod tebe komsija nije hteo da zapinje:haha:pa celu muku prebacio na tebe.

Ja sam sebi za Torpeda izvadio iz ujakove Zastave(kamiona) koji je stajo 10 godina u polju i sad smo ga prodali nekom za željezo i samo sic ostavili.

Ne znam za ova ali sa autobusa nekog ako možeš da nadješ sigurno je jeftinije-ili kamoina negde na otpadu.

Znam to stavio sam ja za sad od audija a3 2005 sic ali nije to to...
Ili cu naci kakav polovan pravo...

Ja sam sebi za Torpeda izvadio iz ujakove Zastave(kamiona) koji je stajo 10 godina u polju i sad smo ga prodali nekom za željezo i samo sic ostavili.

Imam neki od zastave ali ne da mi se tapicirat a opet niej zračni...
Bio na njuskalu framerovih polovnih nema vise ...

4.jpg

Dali je ovo od imt felna i dali je 36 ili 38cola?

---------- Poruka napisana u 20:02 ---------- Prethodna poruka je at 20:02 ----------

Spoljni precnik je 101,5cm

Mislim da nisu od IMT-a vec od MF-a ali nije ni bitno, iste takve imam na 577. Na felni pise FERG AT 12-38. Te felne pasu na teg od 577 stari tip, srce od Zetora, srce od Rakovice i srce od 533-549 sto ja znam.

Ala bi bila fantazija ferdžu obuti ovim točkovima, išao bi ko raketa! Samo šteta što ne mogu da stanu gume u blatobran!

Nazad
Vrh