Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jesil sta zavirivo oko mjenjca i tamo jesil probo traktor ako je sve uredu uzimaj ne kosta te nista generalnu dernut ako je ostalo dobroDa i novi tip uski kotači za izmedu redova...
Tako da planiram uzet nadam se da ne prode ako uzmem stavim slike.
A onda i remont odmah...
Jeste li vi hartletovali rezervoar ili varili obicnom zicom.
jesil sta zavirivo oko mjenjca i tamo jesil probo traktor ako je sve uredu uzimaj ne kosta te nista generalnu dernut ako je ostalo dobro
rezervoari na imt-u i rakovici su veoma krti i brzo pucaju........@ Vulkan
Nadji nekog sa co2 i resices problem. I mene je to mucilo isto na petaku, odnesem majstoru u Pricinovic on isece deo koji je krpljen i baci fleku od lima i zavari sa co2. Cena 500 kinti majstoru za pivo i vozi Misko. Ne zaleci se da kupujes drugi rezervoar dzabe.
kabina i naljepnice zetoraPottinger,malo mi je nejasan tvoj potpis,
šta tu ostaje od zetora,kabina![]()
evo ja cu da ti prodam moj za 3500 motor dobar menjac dobar samo sto me zeza ovo oko pumpe i to je novo samo treba dobar majstor da ga nasteluje kako valjaNisam icu ga pogledat i ako je ok odmah uzet ..
Ako bog da...
Prvi klip na vagu,stelujes cetvrti klip i tako redom.Ako su labavi kod dizel motora nece da pravi problem,pogotovo ovi nasi praistorijski dizeli,ako su nategnuti znaju se cuti na auspuh cak-cak-cak,i nategnutost nije dobra za ventil i sic,zna da izdrzi tako jako dugo ali za posledicu ima da brzo stradaju ventili i sicevi.Netreba da skidas brizgaljke,samo ubacis u 3 direktnu i guranje napred-nazad i nastelovani cas posla.
Evo da napisem detaljnije:
Kada se ventil 1. klipa nađe na klackalici, odn. kada jedan ventil ide gore, a drugi kreće na dole, podešavaju se ventili 4. klipa i obrnuto. Isto važi i za ventile 2. i 3. kilpa, kada je 2.klip na klackalici, šteluju se ventili 3.klipa i obrnuto.