Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jesil sta zavirivo oko mjenjca i tamo jesil probo traktor ako je sve uredu uzimaj ne kosta te nista generalnu dernut ako je ostalo dobroDa i novi tip uski kotači za izmedu redova...
Tako da planiram uzet nadam se da ne prode ako uzmem stavim slike.
A onda i remont odmah...
Jeste li vi hartletovali rezervoar ili varili obicnom zicom.
jesil sta zavirivo oko mjenjca i tamo jesil probo traktor ako je sve uredu uzimaj ne kosta te nista generalnu dernut ako je ostalo dobro
rezervoari na imt-u i rakovici su veoma krti i brzo pucaju........@ Vulkan
Nadji nekog sa co2 i resices problem. I mene je to mucilo isto na petaku, odnesem majstoru u Pricinovic on isece deo koji je krpljen i baci fleku od lima i zavari sa co2. Cena 500 kinti majstoru za pivo i vozi Misko. Ne zaleci se da kupujes drugi rezervoar dzabe.
kabina i naljepnice zetoraPottinger,malo mi je nejasan tvoj potpis,
šta tu ostaje od zetora,kabina
evo ja cu da ti prodam moj za 3500 motor dobar menjac dobar samo sto me zeza ovo oko pumpe i to je novo samo treba dobar majstor da ga nasteluje kako valjaNisam icu ga pogledat i ako je ok odmah uzet ..
Ako bog da...
Prvi klip na vagu,stelujes cetvrti klip i tako redom.Ako su labavi kod dizel motora nece da pravi problem,pogotovo ovi nasi praistorijski dizeli,ako su nategnuti znaju se cuti na auspuh cak-cak-cak,i nategnutost nije dobra za ventil i sic,zna da izdrzi tako jako dugo ali za posledicu ima da brzo stradaju ventili i sicevi.Netreba da skidas brizgaljke,samo ubacis u 3 direktnu i guranje napred-nazad i nastelovani cas posla.
Evo da napisem detaljnije:
Kada se ventil 1. klipa nađe na klackalici, odn. kada jedan ventil ide gore, a drugi kreće na dole, podešavaju se ventili 4. klipa i obrnuto. Isto važi i za ventile 2. i 3. kilpa, kada je 2.klip na klackalici, šteluju se ventili 3.klipa i obrnuto.