IMT

Ak brojim sve koji bilo šta rade onda su to: IMT 540 i 558,Zetor 5011,Torpedo 7506 (dva ista),Belarus 820 (dva ista) i Belarus 952...

moj 577 nakon sto smo ga sredili...<br><br><div>
20120407132248.jpg
</div><div>Shot at 2012-04-20<br><br><div>
20120407132256.jpg
20120407132358.jpg
20120407132335.jpg
</div><div>Shot at 2012-04-20</div></div></div></div>

drugari potrebna mi je pomoc,menjao sam hidraulicnu pumpu,sad kad podignem sejalicu,plug bilo sta da dizem na polugama cuje mi se neko lupanje kod menjaca uvek, danas dok sam sejao kukuruz podignem sejalicu ono sam traktor spusti poluge do pola kad ja hocu da spustim sejalicu vratim rucice dole do kraja a poluge padaju milimetar po milimetar.ako je neko imao takav problem nek pomaze

sta druze nije dobro upakovano sve nek ide p.m muke sa starom pumpom stavi novu ono isti ku..... ima da puknem jedan dan vise ima daga zapalim da izgori ko sibica

Ma znam kako ti je,najverovatnije nije dobro namestene poluge (kazaljke)za podizanje-spustanje ili je po sredi drugi problem koji je daljinski tesko resiti,ali sve sto moze biti je unutra,resenje ploca skidanje.

ma nije problem da skinem plocu nego je tesko naci dobrog majstora za hidrauliku kod nas svako kaze da zna dodje nista nenapravi i kaze 50e za rad

pumpa ti je uredu problem je u ploci treba samo pravilno nastelovat ko se u to razumije ovako mi je tesko ti objasnit ili javi se na pp ako ne rijesis problem

Hvala Mirko. Dobio sam broj i od jednog iz Brdarice pa ću večeras zvati. Mislio sam da možda ovde neko zna. Inače je taj rezervoar krpljen na tom mestu kad sam ja bio klinac. Sa autogenim, i juče je probao komšija da okrpi i kad se hladi var pojavljuje se druga pukotina sa druge strane vara. Nije truo jednostavno napukne 10tak mm. Tako četiri puta i odustali smo. Drugi komšija bravar kaže možda bi mogla fleka ali sa co2 i malo više okolo tog pregrevanog mesta. Ali on ne može u skorije vreme a mislim da mu se u stvari ne radi. Neće valjda da traži neku veću kintu komšiji a ne radi mu se džabe, a još rezervoar, valjda se boji zbog mogućnosti ekspolozije, ili nije siguran da će i on uraditi uspešno, bio mi je sav neodređen. Video me u garaži i svratio da se javi i vidi šta čačkam pa kad je video pobeže. Inače sam ja to jesenas namazao tečnim metalom i izdržao je dva hektara oranja i prokapljao. I sad sam ga premazao i zavrnuo dok ne vidim šta ći i pošto ali nemam poverenja, može me zeznuti kad mi baš bude trebao traktor.

@ Vulkan

Nadji nekog sa co2 i resices problem. I mene je to mucilo isto na petaku, odnesem majstoru u Pricinovic on isece deo koji je krpljen i baci fleku od lima i zavari sa co2. Cena 500 kinti majstoru za pivo i vozi Misko. Ne zaleci se da kupujes drugi rezervoar dzabe.

Komso samo to lepo ocisti do lima,gde je pukao i kupi poliester git u farbari za auto i sam okrpi.Garantujem da ce da drzi 5 godina 100%,koliko sam ih iskrpio na autima i na rakovicama.Nemoj bezveze bacati pare za drugi.

Ili probaj kod nekog limara da ti ga zaletuje letkonom i kalajom da prevuce kalaj preko tog otanjenog dela i malo ga deblje nanese i trajace vecno ja sam meni tako na kolima uradio!

Hvala Mirko. Dobio sam broj i od jednog iz Brdarice pa ću večeras zvati. Mislio sam da možda ovde neko zna. Inače je taj rezervoar krpljen na tom mestu kad sam ja bio klinac. Sa autogenim, i juče je probao komšija da okrpi i kad se hladi var pojavljuje se druga pukotina sa druge strane vara. Nije truo jednostavno napukne 10tak mm. Tako četiri puta i odustali smo. Drugi komšija bravar kaže možda bi mogla fleka ali sa co2 i malo više okolo tog pregrevanog mesta. Ali on ne može u skorije vreme a mislim da mu se u stvari ne radi. Neće valjda da traži neku veću kintu komšiji a ne radi mu se džabe, a još rezervoar, valjda se boji zbog mogućnosti ekspolozije, ili nije siguran da će i on uraditi uspešno, bio mi je sav neodređen. Video me u garaži i svratio da se javi i vidi šta čačkam pa kad je video pobeže. Inače sam ja to jesenas namazao tečnim metalom i izdržao je dva hektara oranja i prokapljao. I sad sam ga premazao i zavrnuo dok ne vidim šta ći i pošto ali nemam poverenja, može me zeznuti kad mi baš bude trebao traktor.

Jeste li vi hartletovali rezervoar ili varili obicnom zicom.

---------- Poruka napisana u 19:57 ---------- Prethodna poruka je at 19:56 ----------

ma nije problem da skinem plocu nego je tesko naci dobrog majstora za hidrauliku kod nas svako kaze da zna dodje nista nenapravi i kaze 50e za rad

Stavi sliku skinute ploce.Mozda ti mozemo pomoci.

Nazad
Vrh