MARKO_KUBA
Član
Ak brojim sve koji bilo šta rade onda su to: IMT 540 i 558,Zetor 5011,Torpedo 7506 (dva ista),Belarus 820 (dva ista) i Belarus 952...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
moj 577 nakon sto smo ga sredili...
Ija planiram da pazarim tako nešta ali sa uskim gumama
Hvala Mirko. Dobio sam broj i od jednog iz Brdarice pa ću večeras zvati. Mislio sam da možda ovde neko zna. Inače je taj rezervoar krpljen na tom mestu kad sam ja bio klinac. Sa autogenim, i juče je probao komšija da okrpi i kad se hladi var pojavljuje se druga pukotina sa druge strane vara. Nije truo jednostavno napukne 10tak mm. Tako četiri puta i odustali smo. Drugi komšija bravar kaže možda bi mogla fleka ali sa co2 i malo više okolo tog pregrevanog mesta. Ali on ne može u skorije vreme a mislim da mu se u stvari ne radi. Neće valjda da traži neku veću kintu komšiji a ne radi mu se džabe, a još rezervoar, valjda se boji zbog mogućnosti ekspolozije, ili nije siguran da će i on uraditi uspešno, bio mi je sav neodređen. Video me u garaži i svratio da se javi i vidi šta čačkam pa kad je video pobeže. Inače sam ja to jesenas namazao tečnim metalom i izdržao je dva hektara oranja i prokapljao. I sad sam ga premazao i zavrnuo dok ne vidim šta ći i pošto ali nemam poverenja, može me zeznuti kad mi baš bude trebao traktor.
ma nije problem da skinem plocu nego je tesko naci dobrog majstora za hidrauliku kod nas svako kaze da zna dodje nista nenapravi i kaze 50e za rad