IMT

Kako li se ovaj sa 542 nije setio da okrene traktor, i izvuce samog sebe za cekrkom...

Možda nije mogo...
Gadan teren al nezz zašto ljudi po takvom idu u sumu ja ležim i čekam da se malo prisuši ....

Jedno pitanje, trazio sam medju ostalim temama nesto vise o razvodniku hidraulike za IMT 549(DV), ugradio bih ga na mom traktoru, zanima me da li je neko to radio kako ide i koliko kosta i ako ima nekih fotografija. hvala unapred.

Imam ja sa istim motorom ali je kabina i hauba drugacija, cetvrtastija je. IMT550.10 taka muu je oznaka. Za motor mema mane samo sve ostalo sto su nasi nadogradjivalii moglo je mnogo bolj, zadovoljan sam

Kako je po komentarima ispod ovog snimka napisano ispada da je dosta bitnih delova drugačje nego na 550.10(11).

Imam ja sa istim motorom ali je kabina i hauba drugacija, cetvrtastija je. IMT550.10 taka muu je oznaka. Za motor mema mane samo sve ostalo sto su nasi nadogradjivalii moglo je mnogo bolj, zadovoljan sam

Mene takvonešto zanimau dogledno vrijeme si razmisljamo kupovati pošto se sirimo.
A najbolje nov...
Sad 550 mi jelijepsi al je ovaj komforniji i ima uljne kočnice vanjski hidrulik i još s sinhroniziranim komplet mjenjačem to je stroj.
Ako do tad bude imt radio uopće...
Ako ne biće kakav polovan imt...

Svidja mi se ovaj 2050 ,imao sam priliku da sedim u 2090.. jel neko zna koliko se krecu cene ovih traktora? Pretpostavljam da nisu bas jeftini

U Hrvatskoj je ovaj 2050 oko 150000 kuna s full opremom znači sve moguće.....
Euro je 7,50 kn...

A da ma ništa...
A gle jesu neki novci da se dobije povrat pdv ne bi bilo strašno...
Ipak nije to neki krš .
Po meni traktorić je dobar cijena je malo masna ali da je posla opravdao bi.
Meni je upao u uži izbor 549 dv 550 ili 2050..
Onako da se nađe srednji traktorić ...
Povećava se posao...

imam 539 2005 godiste sa kabinom i obrtnom limarijom,pa me zanima da li na tu kabinu moze da se nabaci krov sa grejanjem,kakav sam video na nekim modelima?trebala bi mi informacija,gde ima taj krov da se kupi i ko je proizvodjac,da li je neko ugradjivao tako nesto na svoj traktor?hvala.....

Takodje i nosac za tu pumpu a i zupcanik koji ce da goni istu... Mislim da je bolje "nabudziti" zupcastu pumpu na razvod motora jer je mnooogo pristupacnija a mislim da je i veceg kapaciteta.

Nazad
Vrh