IMT

Зашто би се подмазивало, лежај точка је споља испод округле навртке са зарезима. Осовина ништа не ваља, упрела се ко конопац, испуцала је у свим правцима, уосталом направљена је да трпи оптерећње. Могли су ову прирубницу да ставе слабију па она нек цркава, кад је набавим ставит ћу 8 вијака а можда само 6. Зна ли неко кде могу да је нађем?

Ne treba ti cjela poluosovina, samo dio od zgloba do tocka... To bi trebalo pasati i sa drugih prednjih vuca, jer je to prednji pogon po FIAT licenci, dakle Torpedo55, store 404, rakovica 65dv i slicni traktori imaju iste prednje vuce, da li je diferencijal u sredini ili sa strane pogonskog pmosta, te ne treba zamarati, jer kupujes samo taj dio od zgloba do tocka.

Нисам рсклапао све, сутра ћу скинути точак па ћу видети. диференцијал је са леве стране, погонски мост је исти као и на 549ДВ само нема бочне рeдукторе. Све им је меко има смо 260 радних часова све се разклимало.

Poslednja izmena:
Mirko koliko ima nutova na tvojoj poluosovini, danas sam rasturao jednog 549dv otišli mu zglobovi na poluosovinama(prednji most) i zvali smo prodavnicu delova u Bgd, poluosovine ide u kompletu, znači poluosovina što ulazi u diferencijal, druga strana što ulazi u bočne reduktore i plus zglob i to je sve skupa 16000 hiljada din (kraća) i 19000 duža. Sutra slike jer je sada kasno, a ako ti treba broj telefona od prodavnice javiću ti.

i zet moj je trgao na svom 539dv ali ne polu osovine nego onu spojnicu izmedju krstova,ali morao je da kupi poluosovinu komlet sa globom,smo tako ima da se kupi,i nisu iste na 539 i 549,na 549 je duza sto bude u reduktoru.
on kad je kupovao kostala je 250 evra
fvzi9x.jpg

69ol6u.jpg

Bio mi je jedan "kupac" pre neki dan, on bi hteo da kupi traktor ali da ništa nikad nije rađeno na njemu da ima originalne gume, da ga je vozio neki deda samo kad ide na pijacu, da ima oko 1000 sati i da košta manje od 2000e, a njemu treba traktor samo da pršći (prska u prevodu). Ja se samo okrenuo, jer nije ni video traktor nego smo se našli da idemo zajedno pa je počeo da s..e na sred ulice. Kaže ima takav da se nađe za 2500e ja mu kažem idi taj pa kupi i da ako mu neko kaže da je za 30 godina napravio 1000 sati taj ga laže.

Znam jedan kao taj sto si opisao prodaose za 3000e al je covek ( moj zet ) tragao za traktorom preko 3 godine .
Tragedija je stoga premestio u svoju garazu gde nastavlja da stoji , kolko ja znam odkad je dovezen vise nije paljen.

Хвала Косјерац, нашао сам неки број и наручио 17650 дин. Били сте у праву унутра има игличасти лежај и био је сув ко барут. Погледао сам и десну и она је доста увијена, нека је док не пукне.
2624go1.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh