Sava21
Član
Mityoo,da li je kabina fabricka ili je rucna izrada?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E vidiš toga se nisam setio,ja kontam da priključci svakako mogu da se kreću gore-dole na hidrauličnim cilindrima pa nema potrebe da se stavlja u te šliceve,a milion puta mi se desilo da mi recimo krajnji desni ili levi deo setvospremača najaši na neki višlji deo terena pa mi onda skoro ceo setvospremač lebdi u vazduhu e to me izluđivalo a ja nikako da shvatim da bi sa tim šlicevima rešio problem.@ Sava
Jeste fabrička je
@ danijella
Predviđeno je za sve šire priključke da bi bolje mogli da kopiraju poprečnu neravnost njive.. Npr spremač, špartač i slično..
po pravilu IMT traktor se i ne gasi sa podignutim priključkom...@Momo
Ima i u mom kraju sličnih iskustava. Komšija ima 539 sa novom limarijom motor se drži dosta dobro (malo piški ulje tu i tamo al ajd...) al je hidraulika grob. Pada li pada, od kako je kupljen samo pada dole, ne moze ni poluge da drži. Čim ugasi traktor za manje od minuta poluge padnu dole, ako je neka mašina prikačena ne smije ni ugasiti traktor jer može da se razbije, tako je slomio donji disk na rotacionoj kosačici 135. Moj 539 star 30 godina sa 5500 sati radi 1000 puta bolje.
U Rumi su trazili od 100-150 evra na zadnjem vasaru, zajedno sa plocom, a samo ploca je 20 evra. Ista je cena i za polovne fabricke i nove iz male privrede. Ja sam gledao posto i meni treba.