adamov zoran
Član
problem imt577dv osigurac limeni na matici prednjeg tocka popustena odlomio se lim ima neko ideju kako to bolje osigurati samo ne zavarivanjem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Maticu nisam mislio na std sirinu matice. Za dve skracene matice verujem da ima mesta. A o original podloski o tom da ne divanimo. To bi bilo naj.Nema mesta nažalost.Nova podloška(osigurač) i nova matica će rešiti problem osim ako navoj na glavčini nije iščupan i oštećen.
problem imt577dv osigurac limeni na matici prednjeg tocka popustena odlomio se lim ima neko ideju kako to bolje osigurati samo ne zavarivanjem
Pazite Maticu ja sam imao kera koji je uhvatio ježa! Dve tanje matice ali ukupne debljine ko i originalna ce obaviti posao. Mozda i bolje nego siroka koju nemozes da utegnes pa navoj trpi....Ima sve da se kupi samo dve tanje matice će držati kao ker ježa jer i ova debela ne može kako treba.
Sada je takva vuca u Rumi oko 100e.Nije puno e sad moram naci koga da mi ju pošalje ili donese .
Treb mi a ovdje sve neke nikakve nove i skupe i izvarene nisu iz komada.
Sada je takva vuca u Rumi oko 100e.
U Rumi su trazili od 100-150 evra na zadnjem vasaru, zajedno sa plocom, a samo ploca je 20 evra. Ista je cena i za polovne fabricke i nove iz male privrede. Ja sam gledao posto i meni treba.A da imaju u zastupniku imt ju nadam se orginal 1250 kuna bez ploče to je nekih 160 eura a ako je orginal uzmem tu.
Najgore što sam gledao sve su privatne radnje pa su rezane i varene a ne pigane a to je ništa to može samo puknut.
Odseci donji deo maske...... Koji dan kad budem imao vremena uslikaću ti...Како си извео да ти се поклопац оволико накрене?
Мени не може више од 0,5м у вис мерено од акумулатора...
Da posle zime i minusa.Nažalost kod tvogkolege bi moglo biti ozbiljnih problema kao sto si i sam naveo od glave pa dalje. Dali se to kolegi pojavil pole ovih debelih minusa ?