IMT

problem imt577dv osigurac limeni na matici prednjeg tocka popustena odlomio se lim ima neko ideju kako to bolje osigurati samo ne zavarivanjem

Nema mesta nažalost.Nova podloška(osigurač) i nova matica će rešiti problem osim ako navoj na glavčini nije iščupan i oštećen.

Jel ko zna gdje ima kupit donja kuka za 577 da je u vojvodini bar.
Ove sve neke ko od korabe majko mila...
Danas svašta prodaju...

Nije puno e sad moram naci koga da mi ju pošalje ili donese .
Treb mi a ovdje sve neke nikakve nove i skupe i izvarene nisu iz komada.

Ima sve da se kupi samo dve tanje matice će držati kao ker ježa jer i ova debela ne može kako treba.
Pazite Maticu ja sam imao kera koji je uhvatio ježa! :) Dve tanje matice ali ukupne debljine ko i originalna ce obaviti posao. Mozda i bolje nego siroka koju nemozes da utegnes pa navoj trpi....

Siniša i moji kerovi(psi)hvataju ježeve bez problema i to nije problem već je problem navrtka na 577 DV koja je glupavo konstruisana.

A da imaju u zastupniku imt ju nadam se orginal 1250 kuna bez ploče to je nekih 160 eura a ako je orginal uzmem tu.
Najgore što sam gledao sve su privatne radnje pa su rezane i varene a ne pigane a to je ništa to može samo puknut.
U Rumi su trazili od 100-150 evra na zadnjem vasaru, zajedno sa plocom, a samo ploca je 20 evra. Ista je cena i za polovne fabricke i nove iz male privrede. Ja sam gledao posto i meni treba.

Како си извео да ти се поклопац оволико накрене?
Мени не може више од 0,5м у вис мерено од акумулатора...
Odseci donji deo maske...... Koji dan kad budem imao vremena uslikaću ti...

Kolega mi se zali da mu se pojavla voda na meracu ulja odnosno kapljice i na cepu bela emulzija,u pitanju je imt 560 rekao sam mu da promeni ulje to je i uradio ali opet se isto desava,sta mislite sta je to mislim da bi trebalo skinuti glavu.

Nažalost kod tvogkolege bi moglo biti ozbiljnih problema kao sto si i sam naveo od glave pa dalje. Dali se to kolegi pojavil pole ovih debelih minusa ?

Nazad
Vrh