IMT

Mislim da to što kažete da "Rakić doo" odbija odmah 40% za IMT traktore važi samo za kupce iz Brčko dc.

@MOMOSARIC
Na kraju decembra mjeseca kada se pricalo da su subvencije zavrsene tada je Rakic odbijao subvencije samo za Brcko distrikt,a posle toga tacnije posle nove godine opet je poceo da umanjuje subvenciju svima iz Republike Srpske bez obzira na mjesto u Republici Srpskoj.Tako da je to bilo samo jedno kratko vrijeme da odbija samo za Brcko distrikt.Provjericu iduce sedmice opet za te subvencije pa cu bas pitati do kad ce trajati te subvencije.

ja i stari smo uplatili u decembru u agrocopu 539 dv,rekli nam da ce mo ga dobiti nekad u martu,traktor navodno kosta 23700km(12150evra),i od te cijene da se sveukupno 8000km(4100evra)odbija,tako da traktor izadje 15700km(8050evra).
stim da smo morali uplatiti 18700km,pa kad traktor registrujemo da cemo dobiti 3000km.
e dali je bilo kakve promjene posle nove godine to neznam.

Poslednja izmena:
Takvi lugovi ne rade dobro u teskim tlima. Za vrlo pjeskovita tla su izmisljeni...

IMT traktore vecinu sa tvornickih slika nitko nikad nije vidio, samo radnici i kamerman koji ih je snimao.

U HR se prije 3-4 godine prodavao jedan vocarski traktor F590 mislim da je oznaka bila, bez kabine i s kosom haubom i stvarno nemam pojma odakle mu.

Zvali smo danas Agro rid pitali smo za 577 kosta 1.900 000 dinara skoro 2 miliona i uzecemo ga 90% interesuje me dali to valja?

Da umanjena je cena to sto daje drzava subvencije nema kamate nemora se dati ucesce uyeli bi na 5 godina sesto mesecna rata je oko 1900 evra.

Cek malo? 20 000€ ako se ne varam?!? Da to IPAK nije malo previse... Traktor je super, sta je JE, ali 20 000€ braco mila, sta je puno, puno je. Osim ako nemate neki povracaj novca od BAR 40-50% onda da, ovako za "gotove novce" dvaput bih razmislio...

Cek malo? 20 000€ ako se ne varam?!? Da to IPAK nije malo previse... Traktor je super, sta je JE, ali 20 000€ braco mila, sta je puno, puno je. Osim ako nemate neki povracaj novca od BAR 40-50% onda da, ovako za "gotove novce" dvaput bih razmislio...

Nemamamo povracaj pa nzm pre bi uzeli IMT nego Belarusa a rus ide jos 1000 evra gore ipak domace je domace cale voli IMT a laksi je za upravljanje.

Sta jest, jest, ali i ja OBOZAVAM IMT i sve sto je ikad iz te tvornice izaslo, ali ipak mislim da je to previse za 577... Jasno mi je da je to ovaj zadnji model sa full sinhro mjenjacem i jacom prednjom vucom, ali opet bih se "vagao" dali DA ili NE...

Ne mora biti belarus, prije bih uzeo YTO 804 ili 904 nego bilo kojeg belarusa, posto se kinez gdje god je dosao pokazao boljim, udobnijim, pouzdanijim strojem nego bilo koji belarus...

Istina kadse IMT spomene, bude mi toplo oko srca, ali ruku na srce, tvornica propada i ovo nabrijavanje cjena ih nikako nece spasiti...

SRETNO s novim traktorom!

EDIT: Miroslave, imamo isto razmisljanje, samo si bio minutu brzi ;)

Traktor placas u startu punu cenu,znaci bez subvencije,pa tek posle izvesnog vremena dobijas povracaj.Traktor ces da cekas oko godinu dana,to ce ti potvrditi mnogi clanovi ovog foruma koji su takodje cekali dugo.Cena je vise nego astronomska za takav traktor,tog kvaliteta,skoro mozes stan da kupis.Znam da pamtite svi vremena do 2000god,kad je IMT i IMR bio iole kvalitetan,ali sad je stanje ocajno,pogotovo u IMT-u koji skoro da je potonuo sasvim.Brze od ovog roka mozes dobiti Rakovicu 76DV i prilicno je jeftinija.Nije da govorim da je bolja,sve je to isto ali se moze dobiti mnogo brze.Sad odluci sam:ppozdrav:

Mirko, ako cemo biti ISKRENI rakovica nije sluga IMT 577.

Ako se gleda samo cjena, onda joj je tu jedina prednost... Cekanje na traktor, cuj stanje je takvo kakvo je i tu nema sta govoriti, ali mislim da se isplati cekati i godinu dana i makar znas da imas azdaju od traktora a ne kupovati rakovicu s GOROM kabinom, GORIM hidraulikom, GORIM kocnicama, GORIM mjenjacem, bucniju, aljkaviju, sporiju i da se cjeli njen radni vjek kajes sto si ju kupio jer nisi hto cekati 577.

Ima ga na stanju ovaj imt 550 se ceka 90 dana, pa uzecemo ga najverovatinje nebih kineza bas da kupimo jeste veca cena.

To je misljenje pojedinca,u centralnoj Srbiji po ovim nasim brdima Rakovica je broj 1 od traktora,u svakom selu po 20 kom. minimum.a jos nas ocerupase Egipcani i Alzirci.Kod nas slabo ima 577 nece ga niko.Kod rakovice je jedino problem hidraulik,treba se malo naviknuti a sve ostalo je netacno.Ko kakve traktore pravi vidi se i po izvozu i po obimu posla u te dve fabrike.

Kakvi nece niko 577, on je zakon samo sto ljudi kupuju jeftinije.
A to je Rakovica.
Koja sem okretljivosti i nema nikakvu vecu prednost.
Razlika u ceni je velika, pa zato ljudi kupuju jeftinije.

Nazad
Vrh