Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisu svuda isti konusno tanjirasti. Koliko je meni poznato postoje 6/36 6/37 i 11/38 konusno tanjirasti. To je za modele do 5136 dalje ne znam.Zar nije kod svih IMT modela sa "trocifrenim imenom" isti konusno tanjirasti par.Moj tata je letos na jedan 577 stavio konusno tanjirasti par od 539, i nema nikakve razlike potpuno je isti broj zuba.
Jer neko planira da kupuje Nov Imt traktor? subvencionisana cena -25% za 539 je oko 750 000din sa PDV-om.
ja sam bio kod rakica odbija odma 36 % al za one iz republike a posto sam iz federacije mogu samo dobit 20 % a razmisljam da nadjem kakav 539 da mu je otiso motor i nov kupim 3600 KM i opet radit s njimDa kod Rakica umanje odmah 40%,posle nove godine su govorili kao da je kraj tim subvencijama ali aman da su ponovo nastavili po starom sto se tice cijene tj. da jos postoje te subvencije.
Jel znate mozda jel se jos proizvodi 560 dw vidim ima ga u agro rid na slikama.
Snimak uradjen 1995 godine.Tad smo u doba sankcija proizvodili 5265 i sve ove modele,a sad nemozemo ni 539 da sklopimo.Malo neobični IMT modeli