IMT

@djele

Pogresio si osobu, Bobo ima 549 DV a ja imam 577 DV. :)

@mirko 015

Kolega, R76 ne moze da prismrdi sedmici sa mokrim kocenjem nikako. Dok sam bio klinac cesto sam koristio R76 DV i mogu vam reci da taj traktor nije nista posebno.

Ideja je slijedeci puta kad koljevka pukne da se trazi bas od TAFE traktora slijedeca koja pase. Imam ne jednom mjestu i tafe 42 i tafe 45 pa cu vidjeti kakva na njega pase i takvu kupiti. Mislim da ova moja vise nikud nece mrdnuti, sad ce se pocati kvariti nesto drugo ;)

Imam jednu molbu za vlasnike IMT-560-565-569 DV. Treba mi podatak o visini od tla do centralnog bolcna (gore u koljevci) na prednjoj vuči. Ako je (a reko bi da je, osim što je kardan na drugoj strani kolko znam) ista prednja vuča (gume su iste 9,5-24) onda može podatak i od IMT-577 DV.

Hvala u naprijed.

Poslednja izmena:
valjda 23 gde da nadjem polovan ako te ne mrzi bubu nasao sam ukljucnu spojnicu za izvod kardana mislim sto spaja pumpu hidraulike i kardansko vratilo kat broj 355.01.019 ali ima kontra zube a ostalo je isto vidi od cega je mozda od 5100

trazim zupcanik 34 zuba 20zuba i spojnicu za kardansko vratilo

---------- Poruka napisana u 19:20 ---------- Prethodna poruka je at 19:18 ----------

nisam mislio na ukljucivanje prednje vuce nego karda za pogon prikljucaka

---------- Poruka napisana u 19:24 ---------- Prethodna poruka je at 19:20 ----------

nisam mislio na ukljucivanje prednje vuce nego kardana za pogon prikljucaka

Postavi neku fotku da dokucimo tacno sta je. Ukljucivac kardanskog vratila ima nuteve sa unutrasnje strane a sa spoljne kanal za viljusku rucnog ukljucivanja i zube sa zadnje strane koji sluze kao jednosmerna spojka kardana preko pogona traktora.

to je ta spojka sto mi treba ali problem mi je dvogubi zupcanik zvao sam coveka iz divosa i on kaze da ima zupcanik 20 i 35 zuba skinuo sa 577 84god kao imoj a gornji je prodao pa ne zna koji je a moj gornji ima 24 pomozite oko ove dileme nije bas blizu da odem

Jel može na lak način da se na IMT 539 1985 godište da se prepravi kontakt brava da bude na dugme tačnije na prekidač tako da izvučem prekidač za kontakt, a bravi ostane funkcija za paljenje farova kao i da puni akumulator dok je prekidač u stanju "ima kontakt"? Koju žicu treba odvojiti? Pitam jer mi ključ ima loš kontakt pa treba stalno da gledam da se nije upalila lampica tj izgubio kontakt pa ne puni, a tako mi elegantnije nego da menjam ili popravljam bravu...

zvao coveka iz dobanovaca i on mi kaze 24 zuba gornji pogoni 35 donji i 25 gornji pogoni 34 donji znaci meni treba 35 zuba za moj traktor 84 god a u katalogu ne pise dobro tamo stoji gornji 24 a pogoni donji34 zuba

ehejj drugari informacija za vas.... imao sam probleme sa sedistem od fergusona imam u planu da ga tapaciram obrni okreni moram tako jel nemam para,elem Tursko sediste kosta 40-50evra a firma Sediste Priboj radi sedista za sve tipove motornih vozila zvao sam ih i dobio informaciju da hidraulicno traktorsko sediste kosta cirka 14500 dinara.eto da javim posto sam od vas uvek dobio prave informacije

ehejj drugari informacija za vas.... imao sam probleme sa sedistem od fergusona imam u planu da ga tapaciram obrni okreni moram tako jel nemam para,elem Tursko sediste kosta 40-50evra a firma Sediste Priboj radi sedista za sve tipove motornih vozila zvao sam ih i dobio informaciju da hidraulicno traktorsko sediste kosta cirka 14500 dinara.eto da javim posto sam od vas uvek dobio prave informacije
Okaci tu informaciju i u temu traktorska sedista.

Nazad
Vrh