sinisa1979
Član
Ja sam pitao. Hvala! A to je full cena ili odbijaju onih 21%? Ili tog vise nema?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam pitao. Hvala! A to je full cena ili odbijaju onih 21%? Ili tog vise nema?
Imam utisak da polovina foruma nije sela uopste za traktor,560 je dobar traktor i kod mene u selu ga ima koliko ocete.Svaki traktor ima svoje prednosti i mane,a ovde se pricaju neke glupe price o 558,560,542,549 i oranju,okretnosti....
I naravno lepo je kupiti neki strani traktor,ali kad nesto crkne u pola sezone ja treba da idem 100km da kupim deo ili da cekam brzu postu da mi donesu,a za IMT i IMR odem do grada i za kratko vreme traktor spreman za akciju.I ja bih kupio novi 560 samo su cene IMT-a novih jake pa Rakovica ima sve vise kupaca.
Ima li uopste 560 ili 565 u prodaji? Meni se cini da moras prvo da narucis da ga sastave. A ako ti budu trazili love unapred bolje nemoj dati jer ces se ziv pojesti jedno godinu dana koliko ce im otprilike trebati da je sastave. Moje licno misljenje je da 560 nije los traktor ali za oranje i tanjiranje je bolji 577 pogotovo ako si u brdovitom kraju. Pod uslovom da u motor od 577 ne ugrade slabiji motor nego sto ga sleduje,tj s-44 sa manjim klipovima.
@vlada90
odradjivao si 30ha samo sa 542?!