IMT

Za toliki novac mozete da kupite polovan 560 novog tipa iz sredine 90-ih godina i sve potrebne prikljucke za njega i da vam jos ostane dosta para.

radio svojih 50 jutara i jos usluge?!!samo sa 542?!!voleo bi da vidim kako to izgleda.... u kom delu beograda zivis?

obrenovac,nijr nemoguce,ovde kod nas je mekana zemlja.pod 30ha podrazumevam da je tu i detelina. Ne posedujemo silo kombajn i berac. To jeste mucenje za nas i taktor,ali se uspe. Zato smo i hteli da uzmemo veci traktor. @Montoya taj sto ga je nasao je odlicno prosao ,jer traktori koji su 87.88... a koji su u dobrom stanju se krecu oko 5000 -6000 e a nkeo trazi i vise

svako kome je 560 loš i očajan je snjm a da je novijeg tipa ja ću ga kupiti za male novce

može i meni pp

Hvala svima n apomoci,ali je ipak odluka pala da se kupi nov traktor. Ostalo je samo da se odluci da li ce to biti novi imt 577 ili imr 76

Takodje delim misljenje.... Zna se. Rakovica 76!!! Al u gnjurcu.... Odnosi se na post clana Bubu

Poslednja izmena:
Mislim da nije toliko drasticna ako se uzmu da oba budu sa istom opremom a i to je opet nemoguce jer sem sto imaju iste motore 577 je u svemu bolji sem sto je Rajka za nijansu okretnija mada Rajka DV nista nije okretnija od 577 DV.

Rakovica 76,moj predlog,a i dobices je mnogo pre nego IMT,velika je razlika u ceni zbog toga sto IMT dosta delova ne proizvodi sam vec mora da nabavlja od kooperanata,a IMR je jeftin oduvek zato sto skoro sve proizvodi samostalno,ne zavisi mnogo od kooperanata.
Znaci ako kupujes nov moj savet je Rajka 76,a ako oces polovan 577.Sam odluci.:ppozdrav:

Bubu,prelistao sam poljoprivredni forum i pogledao one tvoje slike sto si vario karlicu na tvom 549 dv,pa nesto mislim dal' bi mogla da se uklopi na njega karlica od tafea 45 dv? Jednom sam video taj traktor,pa sam zagledao malo oko karlice i primetio da je dosta jace odradjena. Evo par slika:
4c4f22fca0d8c600156f9c09c.jpg

4c4f22fd2128e6908d77a61a7.jpg

---------- Poruka napisana u 01:34 ---------- Prethodna poruka je at 01:33 ----------

Nisam mogao da nadjem slike karlice,samo ovako od traktora...

vlada90 @ ima moj komsija rakovicu 76dv,motor je ok,ali hidrulik ne moze da se meri sa hidrulikom od 577,a najvise je muci tezina laksa je od 577 poprilicno,napred mnogo uzane gume.....bolje cekaj 577 neces se pokajati....

Ja mislim da s traktori vise ne kupuju u imt-u,vec kod njihovih dilera.Juce kad smo zvali imt oni su pitali odakle smo i dali su nam broj dilera za to podrucje. A ja mislim da ako se kupuje od dilera da bi oni trebali da imaju bar neki traktor na lageru.

Nazad
Vrh