IMT

Moj kum je ubacio isto kao ja s44 u 560 ali je stavio linjsku pumpu od nakog marcedesa.Mogu vam reci da je jaci od mog.On vuce tanjiracu od 24 diska(vucenu) sa 2 brzom svuda a ja ne mogu svuda.

Jeste,video ga ja u zrenjaninu kad sam predavao suncokret u uljari kaže čovek da je bila jedna mala serija tih traktora,dobro izgleda.

cek, bas stari stari tip s prednjim pogonom? dajte neku sliku ODMAH... Znam da je 80 i neke na novosadskom sajmu bio predstavljen 539 s prednjim pogonom, ali za ovo prvi puta sad cujem.

Da ne bih listao 300 i kusur stranica da vidim jel neko vec pisao, postavicu pitanje ovako. Jel imao neko od uvazenih forumasa iskustva sa imt 536? kakav je to traktor? Hvala unapred na odgovoru....

Sve je skor ko na 539 samo što je prednji trap uži i zadnje trube i poluosovine su kraće. I zadnje gume su 10-28 (11,2-28 su rjetkost), a prednje gume su 5 il 5,5-16. Vanjska širina je 120 cm.

Slika za clana "bobo" felna nema rupe za utege
sg6d8i.jpg

Stavite neku sliku od taj 536, koi on motor nosi.

---------- Poruka napisana u 18:52 ---------- Prethodna poruka je at 18:45 ----------

Stavite neku sliku od taj 536, koi on motor nosi.

sta kazete na ovog 5170 jel to imt ugradjivao meckine motore ili je to neko sam uradio? evo i slika :
327b21fe7d64-308x231.jpg

Jel se zna šta se dešava u tvornici IMT???
Najviše me interesira 550.10, odnosno 550.11 s perkinsovim motorima, jel ih uopšte proizvode još??

A što se pak tiče starih, starih modela 549, nisma nikad niti jednog vidio uživo, a ni na slikama, nisam čak nikad vidio niti 560 stari, 1. model s prednjom vučom, tek s prednjom vučom sam prvi vidio stari 577, pa na dalje, tipa 585, 587...
Vidio sam jedino 545 s zadnjim gumama 14.9-28 i prednjim 7.50-16

Miroslave, kakve ruzna felga... Iskreno, bas se vide da stede gdje god mogu. Neke felge prednje su cak imale dva kompleta rupa za normalno okrenute i naopako okrenute, kasnije su to izbacili, a sad gle ovo dosta slabija felga i jos ni rupa za tegove nema nit ista...

Izvini, ali bas je ruzna ;)

Nazad
Vrh