IMT

Uploaded with ImageShack.us
I ovi su kod mene retki, ne znam koliko su serijski pravljeni, ali ovaj sto sam video bio je bas onaj stari tip 549

1291660939_140052427_2-tractor-imt-545-Mirandela-1291660939.jpg

Jel ovo IMT ili MF ?

545 je 549 s trobrzinskim mjenjacem i obicno s vecim gumama, ali na prospektu ima normalne gume, tako da ne znam tocno koja je fora s gumama na tim modelima.

@beljac: IMT-536, slikan u jednom vinogradu. Inače nosi motor kao i 539, M-33 T.

Bila je kabina kao opcija, mislim da ju je radila Mehanika Orašje. Postoji i IMT-536 koji nosi motor od IMT-533, zapravo to je suženi IMT-539.

Koji ili kakav termostat staviti na 577 pošto ovi "kao" teleoptikovi nisu nizašta.Jel neko stavljao od nečega drugog pa da to radi onako pravo ljudski.

Nije ono montaza sa 542-549 sto povlaci onolike prikolice, i clan Becarina Pusta je sa svojim 533 povukao 2 pune tehnostrojke oko vagon svaka ako se dobro secam.
Nadam se da ce me dopuniti i reci sta je tacno bilo jer me secanje izdalo od ovih praznika.:osmeh:

@danijella.Mislim da ti bolji termostat i tog i ne treba.Posto IMT ima mnogo vibracija na komandnoj tabli i sve pocrka.Jedino ako si ti nesto prepravljao pa smanjio te vibracije.

Skenirao sam prospekt od IMT-576 DV i IMT-586 DV. Interesantan je mjenjač koji imaju, 12-4.

Taj mjenjač je očito klasični 6-2 sa "vučnim prenosnikom" tj. reko bi reduktorom sa kojim se broj brzina udvostručuje na 12-4. E sad pitanje za sve koji nešto znaju o tom mjenjaču. Jel se taj reduktor može ubacit u klasični (6-2) mjenjač od IMT-558 i IMT-539? U prospektu od nove linije IMT-539, koji imam kod kuće, sam vidio da postoji opcija izbora takvog mejnjača (12-4).

Nazad
Vrh